Obama çiftinden dev anlaşma

Obama çiftinden dev anlaşma
Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, dijital film ve dizi platformu Netflix'le anlaşmaya imza attı. Obama çifti, Netflix için birçok formatta program hazırlayacak.

Obama çiftinden dev anlaşma

İnternet üzerinde abonelik sistemiyle yayın yapan Netflix, eski ABD Başkanı Barack Obama'yla eşi Michelle Obama'nın film ve dizi çekimi için şirketle anlaşmaya vardığını açıkladı.

Buna göre Obama çifti televizyon programları, dizi, belgesel ya da uzun metrajlı filmler yapabilecek. Anlaşmayla dünya genelinde 125 milyon abonesi olan Netflix, Obamalara eski başkanların yaptığı geleneksel kamuoyu konuşmaları, kitaplar ve yardım faaliyetleri dışında bir ses de vermiş olacak.

Anlaşmanın duyurulmasının ardından Barack Obama bir mesaj paylaşırken, “Kamu hizmetinde en eğlenceli anlardan biri, hayatın tüm kesimlerinden çok sayıda büyüleyici insanla buluşmak ve onların tecrübelerini daha geniş toplumla paylaşmalarına yardımcı olmak” dedi.

Obama açıklamasının devamında, “Michelle ve ben Neftlix'le ortaklığımız için çok heyecanlıyız. Yetenekli, ilham veren, insanlar arasında empatiyi artıran, yaratıcı seslerin hikayelerini dünyayla paylaşmalarına yardımcı olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Anlaşmanın süresi ya da çiftin alacağı ücretle ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Etiketler :