O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu
O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. Haftalardır kendilerini geliştiren yarışmacılar final performansları ile O Ses Türkiye jürisi karşısına çıktı

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. Haftalardır kendilerini geliştiren yarışmacılar final performansları ile O Ses Türkiye jürisi karşısına çıktı. Finalistler, Gülce Kahtalı, Barış ve Baran Solar, Umut Kaç, Bartu Gürhan, Ferat Üngür ve Anıl Şimşek arasından şampiyon belirlendi.

Aylardır söylenen şarkılar, elenen yarışmacılar ve rekabet içinde geçen O Ses Türkiye, finalle beraber sona erdi, O Ses Türkiye 2019’da kazanan isim açıklandı. O Ses Türkiye’de nefes kesen finalin ardından yarışmanın birincisi de belli oldu. Final performanslarını sergileyen yarışmacılardan Ferat Üngür ve Umut Kaç O Ses Türkiye’de son ikiye kaldı. İkişer türkü söyleyen Ferat ve Umut arasından O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür oldu.

O SES TÜRKİYE KİM BİRİNCİ OLDU?

O Ses Türkiye’de finale kalan 6 yarışmacı 27 Ocak Pazar akşamı TV8’den canlı yayınlanan büyük finalde mücadele etti. SMS oylama sonuçlarına göre O Ses Türkiye finalinde altı yarışmacıdan dördü elendi. Son ikiye Umut Kaç ve Ferat Üngür kaldı.

Pazar akşamı yapılan üçüncü sms oylamasının sonuçları noter tarafından Acun Ilıcalı’ya teslim edildi. Ilıcalı O Ses Türkiye 2019 birincisini belirleyen sonuçları canlı yayında açıkladı. O Ses Türkiye 2019’un şampiyonu ise Ferat Üngür oldu. Murat Boz ise takımından Ferat Üngür’ün şampiyon olmasıyla büyük sevinç yaşadı.

Etiketler :