O haber yine gündeme geldi! Diyanet İşleri Başkanı'nın özgeçmişinde FETÖ ‘detayı’

O haber yine gündeme geldi! Diyanet İşleri Başkanı'nın özgeçmişinde FETÖ ‘detayı’
Mehmet Görmez'in yerine Diyanet İşleri Başkanlığı koltuğuna oturan Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, FETÖ’nün en önemli platformlarından biri olan KADİP/Kültürlerarası Diyalog Platformu'nun yönetim kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı

Mehmet Görmez'in yerine Diyanet İşleri Başkanlığı koltuğuna oturan Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, FETÖ’nün en önemli platformlarından biri olan KADİP/Kültürlerarası Diyalog Platformu'nun yönetim kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı. Erbaş'ın ayrıca 15 Temmuz'un kilit ismi firari Adil Öksüz'ün doktora tezinde de 'imzasının bulunduğu' anlaşıldı.

Çiçeği burnunda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın özgeçmişindeki gizli ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı...

Odatv’nin haberine göre; Erbaş, FETÖ'nün en önemli platformlarından biri olan "KADİP/Kültürlerarası Diyalog Platformunun" yönetim kurulu üyesiydi. Erbaş’ın ayrıca FETÖ’nün Abant Toplantıları’nın da müdavimleri arasında olduğu anlaşıldı.

ADİL ÖKSÜZ’ÜN TEZİNDE İMZASI VAR

Erbaş’la ilgili bir başka çarpıcı detay ise Adil Öksüz ile ilgili. Ali Erbaş’ın, 15 Temmuz’in kilit ismi firari Adil Öksüz’ün 2003 yılındaki doktora tezinde imzasın yani onayının olduğu ortaya çıktı. O dönem doçent olan Erbaş’ın, Adil Öksüz’ün “Ceza Hükümleri açısından Tevrat ve Kuran” başlıklı doktora tezine onay veren heyet arasında yer alması dikkat çekti.

DİĞER İSİMLER DE GÜNDEME GELDİ

Odatv haberinde; Adil Öksüz’ün tez danışma kurulunda yer alan ‘diğer isimlerin’ kim olduğuna da dikkat çekti. Haberde; Öksüz’ün tez danışmanı Suat Yıldırım’ın firari bir FETÖ’cü olduğu vurgulandı. Jürideki diğer bir ismin Prof. Dr. Davut Aydüz’ün de darbeden sonra tutuklandığı belirtildi.

Etiketler :