"O Galatasaraylılar Fenerbahçe'yi UEFA'ya İspiyonladı"

"O Galatasaraylılar Fenerbahçe'yi UEFA'ya İspiyonladı"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İTO (İstanbul Ticaret Odası) tarafından düzenlenen sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:UEFA’da kim vardı. İlhan Helvacı, Lütfi...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İTO (İstanbul Ticaret Odası) tarafından düzenlenen sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

UEFA’da kim vardı. İlhan Helvacı, Lütfi Arıboğan, Levent Bıçakcı, Ebru Köksal. Hep Galatasaraylıydı. Bir tane Fenerbahçeli yoktu. Bunlar oraları Fenerbahçe’yi ispiyonlamak için kullandı.

Emin Arslan’ın Twitter hesabında okuyun. El yazısıyla 'Aziz Yıldırım’a operasyon yapın' diye yazılar çıkmış Isparta’daki operasyonda. Ne yaptılar bunlar? Gittiler, Fenerbahçe’yi şikayet ettiler. Ben 'Kimse gidip Galatasaray’ı şikayet etmesin' dedim arkadaşlarıma. Biz bu ülkenin insanlarını ispiyonlayamayız.

3 Temmuz’dan önce UEFA’da en kuvvetli lobisi olan kulüp Fenerbahçe idi. Platini 3 Temmuz’dan önce 2 kere Fenerbahçe Kulübü’ne geldi. Ziyaret etti. Ne söyleyeceksek kendisine söylüyorduk. Yerine getiriyordu.

"ARKADAŞIN PLATINI'YE SÖYLESENE!.."

Sevilla maçının devre arasında Neşet Yalçın ve Murat Özaydınlı ile birlikte Platini ve İnfantino ile sohbet ediyorduk. Infantino’ya dedim ki; 'Biz az para alıyoruz...'  'Bana neden bana söylüyorsun? Arkadaşın Platini’ye söylesene' dedi.

Siz Türk futbolunu yok etmeye çalıştınız. Bizim lobimiz her zaman olmuştur. Bizim her zaman yan yana gelmemiz gerek. Bu ülkenin hakkını hukukunu kullanmamız gerek.

Pazar günü maç var. Yeneceğiz. Mecburuz yenmeye. Şampiyon olmak istiyorsak yeneceğiz.

"UEFA'YA YARDIMCI GİRECEKTİ, ERZİK ENGELLEDİ"

UEFA’da güçlenmemiz gerek. TFF bir söz veriyorsa yerine getirmeli. UEFA’ya Servet Yardımcı girecekti; Şenes Erzik istemedi diye giremedi.

Suçlu Şenes Erzik’tir. Türkiye'nin haklarını yeterince savunmadı. "Bir dakika ne yapıyorsunuz? Bu adamları içeri atıyorlar ama önce iyice bir inceleyelim" demedi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın politikası güttü.

Siz susarsanız hiç bir şeye katılmazsanız, Yalan yazılan masallarla bizler suçlanırız. Bizler dik durmasak, şahıs, kişiler toplum olarak inanmasanız bu duruma gelebilir miydik?

Biz belki toplum dışına dışlanmış insanlardık. Cezaevinde arkadaşlarlarla bir araya geldik. Önemli olan hapis yatmak değil. Çıktığınızda dik durursanız ayakta kalırsınız. Ölene kadar adalet için uğraşacağız. Üniversite’ye 25-30 milyon dolar yatırım yapacağız.

Fenerbahçe’nin kaynakları ile yapacağız bunu. Bunu en büyük finansı ise 1 milyon üye kampanyasından gelecek para ile yapılacak. Fenerbahçe’ye bundan sonra da sahip çıkmanızı istiyorum.