Nihat Doğan'dan gündemi sarsacak Vatan Şaşmaz iddiası!

Nihat Doğan'dan gündemi sarsacak Vatan Şaşmaz iddiası!
Nihat Doğan, Vatan Şaşmaz'ın ölümüyle ilgili Türkiye'yi şok sokacak belgeler açıklayacağını söyledi.

Nihat Doğan, 27 Ağustos 2017 tarihinde Beşiktaş'taki lüks bir bir otel odasında Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'la ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı.

NİHAT DOĞAN: "HER ŞEYİ BAŞTAN SONA DEĞİŞTİRECEK"

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında Vatan Şaşmaz ile ilgili çok büyük bir iddia olduğunu belirten Doğan, "Bütün her şeyi baştan sona değiştirecek bir iddia. Hiç kimsenin bilmediği bir şey, dosyayı bekliyorum, içeriği bekliyorum. Muhtemelen bu ay sonuna doğru belge bana gelecek. İnşallah doğru değildir. Çünkü çok vahim iddialar var" şeklinde konuştu.

NİHAT DOĞAN: "TÜRKİYE ŞOKA GİRECEK"

Nihat Doğan şöyle devam etti: "Dengeleri değiştirebilecek iddialar olduğu söyleniyor. Belki kötü kadın diye bilinenin iyi, iyi adam gibi görünenin kötü insan olduğu noktasına varacak kadar ağır iddialar... Vatan'la ilgili çok vahim iddialar... İnşallah doğru değildir diye umuyorum. Türkiye şoka girecek. O dosya geldiği zaman yer yerinden oynayacak, olayın bütün seyri değişecek."

VATAN ŞAŞMAZ OTEL ODASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Beşiktaş’ta ünlü otel Conrad da biri kadın 2 kişi ölü bulundu.

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın otel odasında, Eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürüldüğü, Vatan Şaşmaz’ı vuran eski manken Filiz Aker ise başına ateş ederek intihar ettiği doğrulandı. Otelin Beşiktaş’ta Conrad otel olduğu öğrenildi.

Çift arasında çıkan tartışma sonucu Vatan Şaşmaz otelden ayrılmak isteyince Filiz Aker, Şaşmazı silahla vurarak öldürdü.

Polisin ilk belirlemelerine göre Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ın sırtına 4 kurşun sıkıyor. Şaşmaz’ın kaçmaya çalışırken de vurulduğu bildiriliyor.

Habertürk’ün haberine göre; Conrad Otel’de oteldeki olay iddiaya göre şöyle gelişti: Sunucu Vatan Şaşmaz ve sevgilisi Filiz Aker önceki akşam Conrad Otel’de bir arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Doğum günü kutlaması sonrasında Filiz Aker, otelde sevgilisi ve kendisi için yer ayırttı.

Günü birlikte geçiren Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker arasında akşam saatlerinde kaldıkları odada henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Vatan Şaşmaz odadan çıkmak istedi. Bu sırada Filiz Aker bulundurma ruhsatlı tabancasıyla Vatan Şaşmaz’a arkasından ateş etti. Şaşmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Filiz Aker de aynı tabancayı başına ateşleyip intihar etti.

Etiketler :