Nevşin Mengü'den "Girdisi-çıktısı" açıklaması: Pişman değilim

Nevşin Mengü'den "Girdisi-çıktısı" açıklaması: Pişman değilim
Nevşin Mengü, CNNTürk'ten ayrılmasına neden olan “Girdisi çıktısı 23 dakika sürdü” yorumuyla ilgili "pişman değilim" açıklamasıyaptı.

Nevşin Mengü, CNN Türk’te anahaber bültenini sunarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki görüşmenin çok kısa sürmesi üzerine yaptığı, “Girdisi çıktısı 23 dakika sürdü” yorumuyla ekrana veda etti. Ekrandan çekildikten sonra da istifa etti. Ardından sosyal medya hesabından “Severek ayrıldım” diye yazdı. Mengü, şimdi, Birgün gazetesi yazarı. Yeni çıkan “İnsanın Düşünmekten Canı Yanar mı?” isimli kitabının heyecanını yaşıyor.

NEVŞİN MENGÜ: KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOK

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın röportajına göre, CNN Türk’ten ayrılmasına neden olan sözlerinden asla pişmanlık duymadığını söyleyen Mengü, “Kaç yıldır çalıştığım kurumdan ayrıldıktan sonra neden ayrıldığıma dair açıklamalar yapmak istemiyorum. Bir kurumdan ayrıldıktan sonra vay bana öyle ettiler, vay bana böyle ettiler, vay bu sistem de böyleymiş demeyi çok sevmiyorum. Öyle gerekiyordu ayrıldım. Dönem, şartlar değişir aynı kurumda yine çalışırım ya da çalışmam. Kimseye bir kırgınlığımı yok. Ağlayan çocuk olmayı hiç sevmem” diyor.

Etiketler :