Nevşin Mengü, CNN Türk kanalından istifa etti!

Nevşin Mengü, CNN Türk kanalından istifa etti!
CNN Türk'ün ekran yüzlerinde ve daha önce Ana Haber bültenini sunan  Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump görüşmesine ilişkin yapmış olduğu bir yorumdan dolayı, eleştirilerin ardından Ana Haber...

CNN Türk'ün ekran yüzlerinde ve daha önce Ana Haber bültenini sunan  Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump görüşmesine ilişkin yapmış olduğu bir yorumdan dolayı, eleştirilerin ardından Ana Haber bülteni sunuculuğundan uzaklaştırılmıştı. Tekrar ekrana dönemeyen Mengü, çalıştığı kanaldan istifa etme kararı aldı.

Mayıs ayında ABD'de gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan - Trump görüşmesi ile ilgili canlı yayında “Girdi çıktı 23 dakika” ifadesini kullanmıştı. Bunun üzerine AKP'liler CNN Türk yönetimine şikayet yağmuruna tuttu. Kanal yönetimi de bu tepkiler üzerine Mengü'yü ekranlardan çekmiş ve o tarihten bu yana CNN Türk'te haber programına çıkması izin vermemişti.

Mengü, ekrandan alındığı sıralarda twitter hesabından "Dönücem, yakında görüşürüz" mesajı paylaşmıştı. O tarihten bu yana ekrana geri dönemeyen ünlü spiker istifa kararı aldı.

Nevşin Mengü istifa ettiğini de twitter hesabından eğlenceli şekilde duyurdu. Mengü, "Severek ayrıldık :) olur bazen öyle. Hayırlısı olsun" dedi.

Etiketler :