Mustafa Sarıgül DSP'den aday

Mustafa Sarıgül DSP'den aday
Geçtiğimiz hafta CHP'den istifa eden Şişli Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Sarıgül, DSP'ye katıldı. Sarıgül bir yazılı açıklama yapacağını belirterek, Bülent Ecevit öğretisiyle yetişen biri olarak sayın genel başkanımıza teşekkür ederim

Geçtiğimiz hafta CHP'den istifa eden Şişli Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Sarıgül, DSP'ye katıldı. Sarıgül bir yazılı açıklama yapacağını belirterek, Bülent Ecevit öğretisiyle yetişen biri olarak sayın genel başkanımıza teşekkür ederim. Binlerce yurttaşımıza müjdeler olsun" dedi.

Mustafa Sarıgül, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın davetiyle DSP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Görüşmenin ardından Mustafa Sarıgül’ün DSP Şişli Belediye Başkan adayı olacağı duyuruldu.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yaptığı açıklamayla Mustafa Sarıgül'ün partilerinin Şişli Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"DSP Türkiye'de siyasetin en güvenli limanıdır. Bu partinin evladı olarak gördüğümüz Sayın Mustafa Sarıgül'ün adaylığı için başvurumuzu yaptık. 31 Mart seçimlerinde Şişli halkımızın da desteğiyle Şişli'yi Mustafa Sarıgül'e, Mustafa Sarıgül'ü de Şişli'ye emanet ediyoruz."

Mustafa Sarıgül ise şunları ifadeleri kullandı:

"Kendi evimizde, kendi yuvamuzda bulunmaktan çok mutluyum. Sayın Genel Başkanın açıklamalarına teşekkür ediyorum."

Etiketler :