Murat Gezici: Deniz Baykal, Liderler hareketinin en önemli isimlerinden birisi

Murat Gezici: Deniz Baykal, Liderler hareketinin en önemli isimlerinden birisi
Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar ile Halk Arenası programı yine gündemi belirlemeye devam ediyor.

Türkiye'nin en güvenilir kişisi Gazeteci - Yazar Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programı gündemi belirlemeye devam ediyor. Programın bu akşamki konuklarından Gezici Araştırma Genel Müdürü Murat Gezici, liderler hareketinin en önemli isimlerden birinin CHP'nin önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal olduğunu söyledi.

"LİDERLER HAREKETİNİN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİRİ DENİZ BAYKAL"

Gezici, "Liderler hareketi ile ilgili bir çalışma yapmıştık. Türkiye'de bu kurtuluş süreci olarak bakılan bir dönem görülüyor aslında muhalefet seçmeninin bir kitlesi kurtuluş harekatı olarak yorumluyor. Yani kurtuluş mücadelesine benzetiyor. Atatürk'ün Nutuk'u içinden alıntılarla harmanlanan bir süreç...

Türkiye'de liderler hareketine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bunları daha önceki yaptığımız araştırmalarla söylüyorum. Türkiye'de 81 vilayet var. Buralarda oluşan liderler birlikte hareket ederek birlikte bir güç oluşturabilir. Bunlara bakarak liderler hareketinin içinde, piramitin üstünde önemli isimler var. Bunlardan biride şuan rahatsızlık geçiren  CHP önceki Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal Bey..." açıklamasını yaptı.

İşte Murat Gezici'nin o açıklamaları...

Etiketler :