Murat Başoğlu gözaltına alındı

Murat Başoğlu gözaltına alındı
Sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, eski eşinin evine zorla girdiği ve eski eşinin yanında çalışan hizmetliyi darp ettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı.

Olaydan sonra Başoğlu, jandarma tarafından Sadiye Hande Bermek’i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre Sönmez’i ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Başoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Jandarmalar arasında adliyeye getirilen Başoğlu, uzattığı beyaz sakalı, gözlüğü ve burnundaki bandajla neredeyse tanınmaz haldeydi.

Ayrıca Başoğlu hakkında 6284 sayılı ‘Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’ kapsamında (5/1 a,b,c,d maddeleri gereğince), 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

Murat Başoğlu, geçtiğimiz yıl Bodrum’da bir teknede, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile birlikte görüntülenmiş, amca yeğenin skandal görüntüleri uzun süre konuşulmuştu. Çıkan haberlerden sonra Hande Bermek, 11 Eylül 2017’de evliliğini bitirmişti.

Etiketler :