Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nun ortak olduğu spor salonundan açıklama geldi

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nun ortak olduğu spor salonundan açıklama geldi
Türkiye'yi şoke eden ilişki skandalının sorumlusu Murat Başoğlu'nun ortak olduğunu ileri sürdüğü spor salonunun yetkililerinden açıklama geldi

Türkiye'yi şoke eden ilişki skandalının sorumlusu Murat Başoğlu'nun ortak olduğunu ileri sürdüğü spor salonunun yetkililerinden açıklama geldi. Sözcü'ye konuşan mekân sahipleri, "İnsanlar camlarımıza tükürüyor, hakaretler, lanetler yağdırıyorlar. Büyük zarara uğradık. Bizim kendisiyle bir ilişiğimiz yoktur"

Sunucu Murat Başoğlu’nun, Bodrum’da teknede öpüşürken görüntülendiği kadının özbeöz ağabeyinin kızı Burcu Başoğlu Kabadayı çıkması tüm Türkiye’de şok etkisi yaratmıştı. Yaşanan ve ülkenin gündemine oturan  ilişkiyle ilgili sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor.

Son olarak Murat Başoğlu kendisine ait olduğunu iddia ettiği spor salonuyla ilgili açıklamada bulunmuş; “Çok yoruldum. Bütün hayatımı mahvettiler. Komple değişiyor yaşantım. ‘Bu adamın spor salonuna gitmeyin' diye yazdılar. Ayıp abi ya… Salon halen full çalışıyor, ağzına kadar dolu” demişti.

SALON, MURAT BAŞOĞLU’NUN DEĞİLMİŞ!

Murat Başoğlu, spor salonun kendisine ait olduğunu ifade etmişti. Ancak ünlü sunucunun sadece işletme ortağı olduğu ve mekânın sahibine herhangi bir ödeme yapmadığı ortaya çıktı. Ağabeyinin özbeöz kızı Burcu Başoğlu Kabadayı’yla yaşadığı ilişkinin medyada yer bulmasının ardından spor salonun kan kaybetmeye başladığı, ağustos ayı boyunca sadece 1 kişinin salona üye olduğu ve büyük bir maddi zararın söz konusu olduğu öğrenildi. Murat Başoğlu’nun mayıs ayında da abisinin öz kızı Burcu Başoğlu Kabadayı’nın salona ortak olmasını istediği ve Burcu Başoğlu’nun yüzde yirmi beşlik bir hisseyle ortaklığı gerçekleştirdiği ifade edildi. Yaşananların ardından ise Burcu Başoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü hisselerini geri verdi.

“SAPIK ADAMIN MEKANI” DİYE BAĞIRIYORLAR

Sözcü’ye yaşanan süreci anlatan salon yetkilisin açıklamaları çok konuşulacak.  ilişkinin açığa çıktığı ilk andan itibaren birçok kişinin salona gelmekten vazgeçtiğini belirten yetkili sözlerini şöyle sürdürdü: “Spor salonuna gelen üyelerimiz Murat Başoğlu'nu soruyor. ‘Eğer gelirse biz yokuz, gelmezse devam ederiz’ diyorlar. Dışarıdan geçen vatandaşlar salonumuzun camlarına tükürüp, ‘Sapık adamın mekânı’ diye bağırıp taş atıyor ve küfrediyorlar. Lanetler yağdırıyorlar. Bizim kendisiyle hiçbir alakamız yok. Bu skandal ihanet ve ilişki olayı, konuyla ilgisi olmayan üçüncü kişilere zarar vermeye başladı. Kimsenin bize tepki göstermesini istemiyor ve bunu hak etmiyoruz. Söz konusu şahıslarla ilişiğimizi kesin olarak kestik. Tepkilerin üzerimize yoğunlaşması, hakaretlere uğramamız haksızlık”…

Öte yandan salon yaşanan sıkıntılı süreci anlattığı Sözcü’ye bir de antetli basın açıklaması gönderdi.

İşte o basın açıklaması…

Etiketler :