Muharrem İnce'den Halk TV'de çarpıcı açıklamalar

Muharrem İnce'den Halk TV'de çarpıcı açıklamalar
Halk TV'de Şaban Sevinç'in sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, seçim gecesi ve kurultay süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Halk TV'de Şaban Sevinç'in sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, 24 Haziran gecesiyle ilgili "Genel Merkez'den sağlıklı bir sonuç alamadım ki, çıkıp ne deseydim? CHP'den sağlıklı sonuç alamıyorum mu deseydim? Partim yıpranacağına, ben yıpranayım dedim sustum." ifadelerini kullandı.

İŞTE MUHARREM İNCE'NİN HALK TV PROGRAMINDAN SATIR BAŞLARI:

"Hafif acıları anlatırım, derin acılar var onlar bende kalsın"

"Ben evladımı ikiye böldürmeyeceğim, ağır konuşmayacağım. Onları Allah'a havale ediyorum, örgüte havale ediyorum"

"Kişilerin değişmesiyle hiçbir şey değişmez. Yani Kılıçdaroğlu gitsin, İnce gelsin... Böyle hiçbir şey değişmez"

"100 milletvekili il il geziyorlar; ekonomi anlatmıyorlar, dış politika anlatmıyorlar, Amerika'nın tavrını anlatmıyorlar, rahibi anlatmıyorlar... Kurultay delegelerini ikna peşindeler şu an, imza verdin imzanı geri çek, seni meclis üyesi yaparız, belediye başkanı yaparız."

"13 ile gidemedim, bu gidemediğim illerden birisi Gümüşhane. Gümüşhane'ye cumhurbaşkanı adayı gidemedi. Peki kampanya döneminde bir PM üyesi, bir milletvekili gitmedi. Bugün milletvekilleri Gümüşhane'de. Delegelere imzalarını geri çektirmeye çalışıyorlar."

"Bunlardan utanıyorum"

"En büyük anket seçimdir. Burada bir parti var bir de burada cumhurbaşkanı adayı var. Parti 22, cumhurbaşkanı adayı 31 oy almış. 4 milyon oy fazla aldım. 81 ilde daha fazla oy aldım. Bu normalmiş efendim, bu normal de CHP'nin oylarını 3.5 puan düşürmesi normal mi?"

"Belediyelerin yarısını kaybediyoruz."

"Seni belediye başkanı adayı yapacağız denilen Kurultay delegelerine sesleniyorum: Partinin oy oranı %15'e düşerse, senin adaylığın bir işe yaramaz. Anca masraf edersin"

"188 bin sandık var Türkiye'de. Bir kişi sandıktan sorumlu genel başkan yardımcısı olmalı. Sandık görevlilerinin özel bir statüsü olmalı. Kimliği olmalı, il başkanları gibi. Buna 3 ay önce değil şimdi başlamalıyız. Nakış nakış örmeliyiz."

"CHP'nin ruhunu 'yenilgi' teslim almış"

"Chp'de demokrasi Türkiye'de demokrasi."

"Bu kurultay gerçekleşirse, Eylül'de bir kurultay daha yapacağız. Antidemokratik tüzük maddelerinin hepsini değiştireceğiz."

"9  Eylül'de 1 milyon genç üye kampanyası başlatacağım. Bu kampanya 9 Eylül 2018'de başlayacak 9 Eylül 2019'da son bulacak. Hedefimiz 18-35 yaş arası 1 milyon genç üye olacak."

"9 seçimdir aynı şeyi yapıp sonucu değiştiremeyiz"

"Bu gidişle kamyon duvara çarpacak Mart'ta"

"Ben yarın sabah 10'da bütün delegeleri notere imza vermeye davet ediyorum. 900 imzayla, 1000 imzayla olsun bu kurultay."

"Millete CHP'nin başını eğdirmedim"

"Türkiye'nin kaderi 1250 arkadaşımın vicdanındadır"

"Türkiye'nin başındaki bu baş belasından, 1250 delegenin iradesiyle ya kurtulacağız ya yenilgiye teslim olacağız"

"Çatışma olsun istemem ama çatışma olacaksa da olacaktır. Çatışmadan korkmam ben ama çatışma olması için haklı bir zemin olması gerekir"

"Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olmayacaksa, koltuktan ayrılmalıdır. CHP'nin Genel Başkan'ı Cumhurbaşkanı adayı olmalıdır"

"Genel Başkan olursam da Cumhurbaşkanı aday adayı olacağım"

"Artık mecliste güvenoyu yok. Genel Başkanların meclise gitmesine gerek yok. Nerede konuşacak genel başkan? Sokakta konuşacak."

"Kim imzasını çektiyse takip edeceğim, bu kadar ucuz değil bunlar"

Etiketler :