Muharrem İnce: İsrail dünyada yalnız kalmaya mahkum edilmelidir

Muharrem İnce: İsrail dünyada yalnız kalmaya mahkum edilmelidir
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Niğde'de yaptığı konuşmada İsrail'i Filistin'de yaptığı katliam için kınayarak "İsrail dünyada yalnız kalmaya mahkum edilmelidir" dedi

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Niğde'de yaptığı konuşmada İsrail'i Filistin'de yaptığı katliam için kınayarak "İsrail dünyada yalnız kalmaya mahkum edilmelidir" dedi. İnce ayrıca göreve seçildiği zaman ilk Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde 0 yaşından 18 yaşına kadar bütün çocukların ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanmasını sağlayacağını söyledi.

İşte Niğde’de miting yapan Muharrem İnce’nin konuşmasından önemli satır başları;

“Erdoğan’a sesleniyorum. Bu konuyu seçim malzemesi yapma. Sömürü yapma, gereğini yap.

Polislere mesai vereceğim.

Bu ülkenin yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. Türkiye’de cumhurbaşkanı tezek, pislik, çöp laflarını kullanmayacak. Cumhurbaşkanının en fazla kullandığı kelime ‘kalite’ olacak.

Köprü yaptılar mı yaptılar. Geçsen de para ödüyorsun geçmesen de. Toprak gitmiş tapular bankada.

ERDOĞAN’A SESLENDİ: SEN HİÇ TEKEL YAPTIN MI

Eyy Erdoğan sen hiç şeker fabrikası yaptın mı. Eyy Erdoğan sen hiç TEKEL yaptın mı? Eyy Erdoğan sen hiç TÜPRAŞ yaptın mı?

Fason üretim yaptığımız için zenginleşemiyoruz. Tasarım yapacağız. Teknolojimiz olacak markamız olacak. Türk markası nasıl olacak? Akıllı çocuklarımız ile yapacağız. Onları iyi eğiteceğiz. Mesela Cumhurbaşkanını eleştirebilecekler. Demirel’e espri yapıyordu, Demirel gülüyordu. Şimdiki öyle mi? Hemen eve geliyor polisler.

Hazreti Peygamberimiz veda hutbesinde millete seslendi. Benden bir hakkınız var mı söyleyin dedi. Bizim başımızdaki zat kimseye söz söyletmez. Bir stadyuma giriyorsun, bir yıl görev yaptıktan sonra ben insanlardan alkış almalıyım demeliyim. Şimdiki Cumhurbaşkanı Pasolig getiriyor. Sizi görüyor. Size söz Cumhurbaşkanı seçildiğimi zaman Pasolig’i kaldıracağım. Benim ülkemin gençlerinin Fransızlardan Almanlardan ne farkı var?

İLK KARARNAMESİNİ AÇIKLADI

İlk Cumhurbaşkanlığı kararnamesi şu olacak: 0 yaşından 18 yaşına kadar bütün çocuklar ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanacak. Hemen, hemen. İlk işim bu.

Benim derdim millet millet. Benim derdim Erdoğan’ı indirmek değil, benim derdim doları euroyu indirmek. Mazotu İndirmek. Ben gelince binlar inecekse sen de in kardeşim in.

Ne dedi bana ‘gariban cumhurbaşkanı’ dedi, 2002’den beri milletvekiliyim Sayın Erdoğan’da 2003’ten beri. Ben neden gariban kaldım bunu anlayamadım.

Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit de bir ülkeyi kurtarır.”