Muğla'da yakalanacağını anlayan PKK'lı terörist kendisini patlattı

Muğla'da yakalanacağını anlayan PKK'lı terörist kendisini patlattı
Muğla'da aranan 2 teröristten birisi kıstırıldığı evde yakalanacağını anlayınca kendisini patlattı.Muğla Köyceğiz'de geçen hafta güvenlik güçleriyle çatışmaya girdikten sonra kaçan 2 teröristten biri kendisini patlatmış...

Muğla'da aranan 2 teröristten birisi kıstırıldığı evde yakalanacağını anlayınca kendisini patlattı.

Muğla Köyceğiz'de geçen hafta güvenlik güçleriyle çatışmaya girdikten sonra kaçan 2 teröristten biri kendisini patlatmış halde bulundu. Edinilen bilgiye göre, Köyceğiz'de geçen hafta 7 terörist, güvenlik güçleriyle çatışmaya girmiş; olayda 5 terörist etkisiz hale getirilirken 2'si kaçmıştı.

Bölgede arama faaliyetlerine devam eden güvenlik güçleri, 2 teröristten birini kendisini patlatmış vaziyette buldu. Operasyona katılan ekiplerin kaçan diğer teröristi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Öte yandan Muğla’nın Seydikemer ve Köyceğiz ilçelerinde gerçekleştirilen PKK terör örgütü operasyonlarında, teröristleri Muğla’ya getiren 3 gemi personeli ve bir Suriyeli PKK terör örgütü elamanı adliyeye sevk edildi.

Geçen hafta içinde Seydikemer ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 4 terörist ile bunlara yardım ve yataklık yaptığı belirlenen üç kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan üç kişinin ifadesinde Seydikemer’de yakalanan 4 teröristlerin Köyceğiz Toparlar ormanlık alanda gizlenen 7 terörist ile buluşacakları ortaya çıkmış, düzenlenen operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Operasyonlarda yakalanan ve Köyceğiz’de etkisiz hale getirilen Suriyeli PKK terör örgütü mensuplarının Suriye’nin Lazkiye limanından Ege açıklarına kadar getiren, yardım ve yataklık yapan üç Suriye uyruklu güvenlik güçlerince yakalanarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınmıştı. Operasyonda yine Suriye uyruklu bir terörist de ele geçirildi. Yakalanan birisi PKK terör örgütü elemanı üçü yardım ve yataklık yapan 4 Suriye uyruklu TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince Muğla Adliyesine sevk edildiler.

Etiketler :