Mirgün Cabas'dan kendisini tehdit eden takipçisine: Hadi oradan, düdük!

Mirgün Cabas'dan kendisini tehdit eden takipçisine: Hadi oradan, düdük!
Gazeteci Mirgün Cabas, Twitter hesabından "Balığın yanında roka yemeyin!" başlıklı bir haberi "Üzerine limon sıktırmıyordunuz bi de bu mu çıktı! yok rakı da içemeyelim bari.." diyerek paylaştı. Bu paylaşımın ardından...

Gazeteci Mirgün Cabas, Twitter hesabından "Balığın yanında roka yemeyin!" başlıklı bir haberi "Üzerine limon sıktırmıyordunuz bi de bu mu çıktı! yok rakı da içemeyelim bari.." diyerek paylaştı. Bu paylaşımın ardından bir takipçisinin tehdit içerikli sert ifadeler yazdığını gören Cabas, takipçisine "Hadi oradan, düdük!" şeklinde karşılık verdi.

"HADİ ORADAN, DÜDÜK!"

Mirgün Cabas, twitter'da Rakı-Balık ile ilgili bir paylaşımına, " Mirgun bey o pis burnunu her şeye sokmaya kalkarsa o zaman o burnu kıracak birileri çıkar elbet.." diyen takipçisine, "Hadi oradan, düdük!" şeklinde karşılık verdi.

Gazeteci Cabas, kemik kaybına yol açan nedenlerden birinin de balığın yanında roka yemek olduğunun ifade edildiği bir haberi sosyal medya adresi Twitter üzerinden, "Üzerine limon sıktırmıyordunuz bi de bu mu çıktı! yok rakı da içemeyelim bari.." yorumuyla paylaştı. İsmet Kutbay adlı kullanıcı Cabas'ın paylaşımının altına şu ifadeyi yazdı:

"Hiç bir hıristiyanın yaşam kuşam tarzına karışmadık ve karışmayız. Mirgun bey raki içmiş bizi ilgilendirmez ama mirgun bey o pis burnunu her şeye sokmaya kalkarsa o zaman o burnu kıracak birileri çıkar elbet.. mesele bu kadar basit.."

Bunun üzerine gazeteci Cabas, kendisini eleştiren takipçisine "Hadi oradan, düdük!" şeklinde yanıt verdi.

hadi oradan düdük, mirgün cabas, twitter

Etiketler :