Miraz bebeğin babası Adalet Nöbeti'nde Halk TV'ye konuştu: Bebeğimi haftada bir gün hapisten çıkarabiliyorum

Miraz bebeğin babası Adalet Nöbeti'nde Halk TV'ye konuştu: Bebeğimi haftada bir gün hapisten çıkarabiliyorum
Maçka Parkı’ndaki adalet nöbetine katılan Miraz bebeğin babası Cengiz Zaza Akbaba Halk TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER: YİĞİT ORCAN

4 aydır bebeği Miraz ile birlikte tutuklu bulunan Gülistan Diken Akbaba’nın eşi Cengiz Zaza Akbaba Halk TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Miraz bebeğin sağlık durumundan ve yargılama sürecinden bahseden Akbaba eşinin yargılandığı davanın hakimi Mehmet Ekinci ve tüm heyetin Fetö/PYD kapsamında tutuklandığını belirtirken, bebeği Miraz’ın ise OHAL koşullarından kaynaklı siyasi tutuklu muamelesi gördüğünü söyledi. Bebeğin ilaç ve yatacak yer anlamında sorun yaşadığını anlatan Akbaba, o süreçte bebeği 2 ay görmediğini ve kapalı görüşe tabi tutulduğu aktardı.

Akbaba, bebeği Miraz’ın haftada bir günlük olan izinlerinde çok yorulduğunu ve dışarıdaki hayata adapte olamadığını aktardı. İşte Miraz bebeğin babası Cengiz Zaza Akbaba'nın açıklamaları:

Öte yandan Miraz bebeğin babası Ceniz Akbaba, Babalar Günü'nde katıldığı Maçka Nöbeti'nde Halk TV mikrofonlarına duygularını anlatmıştı

Etiketler :