Mimarlar Odası, Ankara'nın yeni başkanı Mustafa Tuna'dan randevu istedi

Mimarlar Odası, Ankara'nın yeni başkanı Mustafa Tuna'dan randevu istedi
Ankara'da Melih Gökçek döneminden sonra Mustafa Tuna selefine göre daha olumlu tavırlar sergilemesi ve projelere imza atması dikkat çekiyor. Bu durum Türk Mimar ve Mühendisler Odasını da harekete geçirdi.  Gökçek ile sürekli...

Ankara'da Melih Gökçek döneminden sonra Mustafa Tuna selefine göre daha olumlu tavırlar sergilemesi ve projelere imza atması dikkat çekiyor. Bu durum Türk Mimar ve Mühendisler Odasını da harekete geçirdi.  Gökçek ile sürekli çatışma halinde olan ve 23.5 yıl boyunca hukuk yoluyla kent yönetimine katılan Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Mustafa Tuna’dan randevu istedi.

RANDEVU TALEP ETTİLER

Ankara’nın Gökçek Dönemini kapsayan 23.5 yıllık hasar tespiti Mimarlar Odası Ankara Şubesi Kent İzleme Merkezi tarafından hazırlandı. Bunun yayına dönüştürülmesinin ardından yayını elden Mustafa Tuna’ya götürülmesi planlanıyor.  Ankara’nın hasarlarının onarımına dair ortak aklın geliştirilmesine ilişkin yaklaşımların görüşülmesi amacıyla Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan resmi yazı ile randevu taleplerini Mustafa Tuna’ya iletti.

PARTİ LİDERLERİNDEN DE RANDEVU İSTEDİLER

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Mustafa Tuna’dan sonra Gökçek dönemi hasar tespitini ve hasarın onarılması için parti liderlerinden de randevu istedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay’dan randevu talep etti. TMMOB Ankara Mimarlar Şubesi, "AnKARA RAPOR"unu elden götürerek Başkentin hasarına ve geleceğine dair görüşmelerde bulunacak.

Etiketler :