Milli Takım'da 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Milli Takım'da 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası için puan kaybetmemeiz gereken İzlanda karşısında alınan 3-0'lık hezimetin ardından 4 isim kadro dışı bırakıldı.Dünya Kupası finallerine gitme hakkını kaybeden Türkiye A Milli...
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası için puan kaybetmemeiz gereken İzlanda karşısında alınan 3-0'lık hezimetin ardından 4 isim kadro dışı bırakıldı.

Dünya Kupası finallerine gitme hakkını kaybeden Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda 4 futbolcunun Finlandiya’ya götürülmeyeceği kesinleşirken, bu sayının artabileceği belirtiliyor. Arda Turan, Burak Yılmaz, Volkan Şen ve Nuri Şahin ile kart cezalısı Caner Erkin kesin olarak Finlandiya’ya götürülmüyor.

İzlanda’ya 3-0 yenilerek Dünya Kupası finallerine gitme hakkını kaybeden Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda 4 futbolcu kadrodan çıkarıldı. Bu sayının artması bekleniyor. Tribünlerden tepki alan Arda Turan, hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, Nuri Şahin ve kart cezalısı Caner Erkin Finlandiya’ya götürülmüyor. Eskişehir’den 15.00’te hareket edecek olan ay-yıldızlı ekipte kadronun daha da azaltılması için Lucescu’nun kararı bekleniyor.

Etiketler :