Milli takım için Şenol Güneş ile resmi görüşme! Orman'dan da açıklama geldi...

Milli takım için Şenol Güneş ile resmi görüşme! Orman'dan da açıklama geldi...
TFF Başkanı Demirören ile Şenol Güneş görüştü.

Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından Milli Takım teknik direktörlüğü için ilk resmi temas Şenol Güneş ile yapıldı.

NTV Spor'un haberine göre; Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevinden alınmasının ardından gözlerin çevrildiği A Milli Takım teknik direktörlüğü için TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya geldi.

İlk olarak Güneş'e, Dünya Kupası elemelerinde oynanacak 4 maç için teklif götürüldü.

Anlaşma sağlanırsa, Güneş, bu süre içerisinde hem Beşiktaş'ı hem de Milli Takımı çalıştıracak.

ORMAN'DAN AÇIKLAMA

Yurt dışında bulunan Fikret Orman, Şenol Güneş hakkında Sporx'in sorularını yanıtladı ve, "TFF'den bize gelen bir teklif yok, beni kimse aramadı, şu ana kadar bize ulaşmış bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN BEKLEMEDE

Fatih Terim'in istifasının hemen ardından Şenol Güneş'in olumsuz görüş bildirmesinden sonra Rıdvan Dilmen'in ismi TFF'de dillendirilmeye başlanmış ve ilk görüşmenin olduğu bilgileri gelmişti. Futbol kamuoyunun Şenol Güneş ısrarı üzerine TFF'nin Beşiktaş'ın hocasına teklif götürmesinin ardından Dilmen görüşmeleri askıya alınırken, Güneş 4 maçlığına bu görevi kabul etmesinin ardından Dilmen için başka formül üretileceği öğrenildi.

TFF içerisinden alınan bilgilere göre Şenol Güneş 4 maç için Teknik direktörlüğe getirilirken, Türk futbolunun yapılanması ve idari işlerinin Rıdvan Dilmen'e teklif edileceği, böylece Güneş'n Beşiktaş'taki görevini de aksatmayacağı düşünüldüğü belirtiliyor.