CHP Milletvekilleri TIR ile yolculuğu CHP Genel Merkezinde bitirdi!

CHP Milletvekilleri TIR ile yolculuğu CHP Genel Merkezinde bitirdi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım, kamyoncuların yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için İstanbul’dan yola çıktıkları TIR'la Ankara’ya geldi.ERDOĞDU VE YALIM TIR'LA YOLCULUK ETTİCHP...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım, kamyoncuların yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için İstanbul’dan yola çıktıkları TIR'la Ankara’ya geldi.

ERDOĞDU VE YALIM TIR'LA YOLCULUK ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında kamyoncuların sıkıntılarını dile getirmesinin ardından harekete geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, ilginç bir yolculuğa başlamıştı.

CHP TIR, aykut erdoğadu, özkan yalım

Yalım ve Erdoğdu kamyoncuların sorunlarını dikkat çekmek için öğle saatlerinde İstanbul’dan Fuat Özbildirici’nin kullandığı 34ZBV54 plakalı TIR ile yola çıktı. Yaklaşık 8 saat süren yolculuk sonunda Ankara’ya ulaştı. Yalım, TIR'ı parti binasının bahçesine park etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, “Bu yolculuğun bize maliyeti bin 509 lira oldu” dedi.

KILIÇDAROĞLU GENEL MERKEZDE BEKLEDİ

Erdoğdu ve Yalım, TIR sahibi Fuat Özbildirici ile birlikte kendilerini CHP Genel Merkezi’nde bekleyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına çıtılar. Kılıçdaroğlu'na, yolculuk hakkında bilgi verdiler.

Etiketler :