MHP'nin Bursa'da seçilmiş son İl Başkanları Yılmaz ve Toktaş'a çirkin saldırı

MHP'nin Bursa'da seçilmiş son İl Başkanları Yılmaz ve Toktaş'a çirkin saldırı
Bursa'da MHP'nin son seçilmiş İl Başkanları Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş'a, Bursa Ülkü Ocakları'na mensup bir grup saldırı düzenledi.Milliyetçi Hareket Partisi'nde Kurultay gerginliği devam ediyor. Delege sayısı itibariyle...
Bursa'da MHP'nin son seçilmiş İl Başkanları Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş'a, Bursa Ülkü Ocakları'na mensup bir grup saldırı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Kurultay gerginliği devam ediyor. Delege sayısı itibariyle en büyük şehirlerden biri olan Bursa'nın seçilmiş son İl Başkanları Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş, bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Servet Somuncuoğlu'nu anmak üzere Türk Ocakları'nın düzenlediği konferansa katılan Yılmaz ve Toktaş, etkinlik arasında dışarıya çıktığı an Ülkü Ocakları'na mensup bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Yılmaz ve Toktaş'ın olay esnasında yalnız oldukları bildirilirken, saldıran grubun 20 kişiden fazla olduğu belirtildi.

Yılmaz, MHP'deki kongre sürecinde 46 üst kurul delegesiyle birlikte Meral Akşener'i destekleyeceklerini açıklamıştı.

İki il başkanının da sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, saldırı Ülkücü camiayı ayağa kaldırdı.

Seçilmiş son İl Başkanlarına yapılan çirkin saldırıya bir tepki de Meral Akşener'den geldi.

Sosyal medya hesabından çok sert bir paylaşımda bulunan Akşener, "Guguk kuşu anlayışı işbaşında. Başka anaların evlatlarıyla yiğitlik olmaz. Buyrun ağalar. Geçmiş olsun Yüksel Başkanım. Gencecik çocukları böyle bir eyleme yönlendirenler utansın. Geçmiş olsun Hasan Başkanım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :