MHP'li belediye meclis üyesinden, fakülteye Bülent Ecevit ismi önerisi

MHP'li belediye meclis üyesinden, fakülteye Bülent Ecevit ismi önerisi
Kocaeli'nin Körfez Belediyesi'nin meclis toplantısında MHP Grup Sözcüsü Vahit Eryılmaz, yapımı devam eden fakülte binasına merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adının verilmesini önerdi. MHP'nin bu önerisini CHP'li üyeler de destekledi.Körfez...

Kocaeli'nin Körfez Belediyesi'nin meclis toplantısında MHP Grup Sözcüsü Vahit Eryılmaz, yapımı devam eden fakülte binasına merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adının verilmesini önerdi. MHP'nin bu önerisini CHP'li üyeler de destekledi.

Körfez Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında MHP Grup Sözcüsü Vahit Eryılmaz tarafından sürpriz bir öneri verildi. Vahit Eryılmaz, partisi adına yaptığı öneride Kocaeli Üniversitesi'nde inşaatı devam eden fakülte binasına merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adının verilmesini önerdi. MHP'nin önerisini CHP'li belediye meclis üyeleri de destekledi. Önerge komisyonda görüşülmek üzere kabul edildi. İlçede, MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in adı stadyumda, Saadet Partisi'nin merhum Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın adı ise bir kültür merkezinde yaşatılıyor.

Etiketler :