MHP'li Atila Kaya'dan, Devlet Bahçeli'ye "Bilge"li gönderme!

MHP'li Atila Kaya'dan, Devlet Bahçeli'ye "Bilge"li gönderme!
Milliyetçi Hareket Partisinde son zamanlarda yaptığı çıkışlar nedeniyle hedef haline gelen İstanbul Milletvekili Atila Kaya, yine çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu.Atila Kaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve ülkücüler...

Milliyetçi Hareket Partisinde son zamanlarda yaptığı çıkışlar nedeniyle hedef haline gelen İstanbul Milletvekili Atila Kaya, yine çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu.

Atila Kaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve ülkücüler tarafından sevilen bir isim. Partideki ayrışmalara rağmen MHP'de kalmayı tercih edip siyasi mücadelesini burada sürdüren Kaya, sosyal medya platformu twitter hesabından isim vermeden tarihi bir benzetme yaparak, takipçilerine şu soruyu sordu:

BİLGE BENZETMESİ

"Tarih'i 'Menkıbe'den, 'Töre'yi 'Racon'dan ayırt edebilenler için bir tarih sorusu: Budizm'i devlet dini olarak kabul etmek isteyen Bilge Kağan mı yoksa kağanına itiraz ederek, onun yanlış bir tercihte bulunmasını engelleyen Tonyukuk mu töreye aykırı hareket etmiştir?"

atila kaya, bilge, twitter

NEDEN BİLGE BENZETMESİ YAPTI?

MHP içinde bazı kesimler Genel Başkan Devlet Bahçeli'den sık sık "Bilge Lider" diye söz ediyordu. İYİ Partinin kurulmasıyla ülkücülerin büyük kesmi bu partiye geçti. Geride kalanlar ise Bahçeli'nin izlediği politikaları doğru bulanlar oldu. Bunlar da "Bilge Lider" sıfatını kullan kesimdi. Kaya'nın da bu nedenle bilge benzetmeli bir paylaşım yaptığı tahin ediliyor.

“CİNAYET SAATİ” ŞİİRİNİ PAYLAŞMIŞTI

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “2019’da Erdoğan’ı destekleyeceğiz” açıklaması sonrasında Attila İlhan’ın “Cinayet Saati” şiirini paylaştı.

ATiLA KAYA: “MUTLAK ADALET SAHBİ” DEVRE DIŞI…

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, çıkarılan son iki KHK ile ilgili sert eleştiri yöneltti. “Mutlak Adalet Sahibi’ni devre dışı bırakmak için de mi KHK çıkaracaksınız?” eleştirisini yöneltti.

Etiketler :