MHP'den istifa edenler yine Akşener'in partisine geçti

MHP'den istifa edenler yine Akşener'in partisine geçti
Isparta'da MHP'den istifalar...

MHP'de Meral Akşener istifaları devam ediyor. Isparta'da MHP'de çeşitli kademelerde görev almış ve üyesi olan 5 isim daha partiden istifa etti. İstifa edenler ise yeni kurulacak olan Meral Akşener'in partisinde siyasete devam edecekler.

ISPARTA MHP üyesi Nezir Akhan, Mustafa Berkut Kutki, Mahmut Aycan, Mehmet Cura, ve eşi Sema Cura partiden istifa ettiler.

Yaptıkları ortak basın açıklamasında ise; "1970 yılından itibaren idealerini paylaştığımız ıspartamızda kuruluşunu yaptığımız her seçim döneminde başarı için bütün gücümüzle çalıştığımız MHP'nin yönetim anlayışı son 2 yıldır partiyi iktidara taşıyacak kadroların tasfiye edilmesi ve ülkücünün ülkücüye düşman edilmesi üzerine kurulu siyaset anlayışını kabul etmememiz ve kongre isteyen üyelerimiz, genel başkan adaylarının mücadelesinin hukuki yollarla tıkanarak ve üyeliklerinin cebren iptal ederek yönetilmesi; İktidar erkini elinde bulunduran ve ülkücülere olmadık hakareti yapanlarla el ele tutuşarak üyelerini ve sempatizanlarını kahreden tavırlarıyla aramızda gönül bağını tarumar eden, ülkü ve ilkesinden vazgeçen yönetim anlayışı ile idare edilen partimizden bugün istifa dilekçelerimizi vererek ayrılmış bulunmaktayız. Aslında bildiğimiz ve aldığımız haberlere göre Isparta'da her gün sayıları artarak devam eden MHP üyesi partisinden istifa etmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinin ilk başkanı olacağına inandığımız Meral Akşener hanımefendinin kuracağı partinin çalışmalarını desteklemekteyiz. Biliyor ve inanıyoruz ki, bütün ülküdaşlarımızla yeni kurulacak partide en kısa zamanda hep birlikte buluşup yüce Türk milletinin şuan içine düşürüldüğü durumdan çıkaracak milletimizin tamamını kucaklayan adaletin tesis edildiği, insanların birey olarak saygı gördüğü, başarının taltif edildiği, hiç kimsenin kimseden üstün olmadığı, herkesin hakkının korunduğu, ve daha ifade edilebilecek güzel anlayışın yeni kurulacak partide tesis edileceğini biliyoruz.

Şuan da istifa edenler arasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin her kademesinde görev yapan ülküdaşlarımız bulunmaktadır. Kararımızın yüce Türk milletine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ne Mutlu Türküm Diyene!