MHP'den binler istifa etti

MHP'den binler istifa etti
MHP'de son bir haftada istifa edenlerin sayısı 2 binin üzerinde...

Meral Akşener'in yeni parti kuracaklarını açıklamasından sonra MHP'de istifa haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Son 1 haftada MHP'den istifa edenlerin sayısı 2 bini aştı. İşte son istifalar:

Eski Bayındırlık ve İskan Politikası Bakanı ve MHP Trabzon eski Milletvekili Koray Aydın istifa etti.

MHP Muğla'da 937 partili istifa etti.

MHP Kocaeli Gölcük İlçe Teşkilatı yönetimi ve üyelerinden 410 kişi ve MHP Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 215 kişi istifa etti.

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi'nde, MHP’li Belediye Başkanı Saffet Acar ve beraberindeki 55 kişi partisinden istifa etti.

Bursa - Orhaneli İlçe Teşkilatı'nda 200 üye istifa etti.

Eskişehir'de aralarında eski MHP İl Başkanı Oğuz Sever'in de bulunduğu partililer Meral Akşener'e destek vermek için MHP'den istifa ettiklerini söyledi. Ayrıca Sever, Eskişehir'de MHP'den 300'den fazla kişinin istifa ettiğini ifade etti.

MHP İznik eski İlçe Başkanı Hilmi Dükkancı ve 240 partili istifa etti.

MHP Nilüfer eski İlçe Başkanı Osman Uçar ve 140 üye istifa etti. İstifalar devam ediyor.

İzmir Çeşme eski İlçe Başkanı Volkan Evci ve kendisinden önceki İlçe Başkanı Yücel Ayaz, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çeşme Belediye Başkan adayı olan Önder Nas, eski Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ertik, son kongrede yönetim kurulu üyeliğine seçilen Halil Yurt olmak üzere 41 üye istifa etti.

Edirne’nin Havsa MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Aktaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yaptıkları yazılı bir basın açıklaması ile partiden istifa etti. Aktaş’ın yanı sıra, eski ilçe başkanlarından Ali Çınar, Abdurrahman Yaray ve Ülkücü Şehit Halil Hilmi Sakarya’nın da kardeşi Sacit Sakarya olmak üzere 22 partili istifa ettiklerini açıkladı.

MHP Edirne Uzunköprü İlçe Başkanlığı'nda 21 üye istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Bursa İnegöl İlçe Başkanlığı üyesi 105 kişi partiden istifa ettiklerini açıkladı.

Aralarında MHP Milletvekili adayı Orhan Yüksel, Belediye Başkan adayı Yakup Öztürk, eski İlçe Başkanı Bünyamin Katipoğlu'nun da bulunduğu toplam 41 kişi MHP'den istifa etti.

MHP Isparta Şarkikaraağaç İlçe Başkanlığı'nda, Belediye Meclis Üyesi Cemil Çelik'in disipline sevk edilmesi gerekçesiyle aralarında 2 belediye meclis üyesi ve bir İl Genel Meclis üyesinin bulunduğu 21 kişi istifa etti.

MHP’de 23 ve 24. yasama döneminde Isparta Milletvekili olarak görev yapan Süleyman Nevzat Korkmaz partiden istifa etti.

23. Dönem MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın ve Onur Şahin partiden istifa ettiklerini açıkladı.

Kırklareli İl Genel Meclisi üyesi Sadık Aynakat etti.

MHP Kastamonu eski İl Başkanı İlhan Engin ve Kastamonu eski Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Sertlek istifa etti.

MHP Gebze eski İlçe Başkanı Nusret Acur istifa etti.

MHP Trabzon İl Disiplin Kurulu üyesi Azmi Kuvvetli istifa etti.

MHP Muğla Milas İlçe Başkanlığı'nda aktif görev almış; Recep Uzun, Mustafa Güçlü, Halil Çolak, Mehmet Aytamur, Bedriye Aytamur ve Sebahat Uzun istifa etti.

1999-2004 yılları arasında Alanya Mahmutlar Belediye Başkanlığı görevini yapan MHP'li Hüseyin Taşer, notere verdiği dilekçe ile partisinden istifa etti.

Etiketler :