MHP'li Atila Kaya: Mutlak Adalet Sahibi'ni devre dışı bırakmak için de...

MHP'li Atila Kaya: Mutlak Adalet Sahibi'ni devre dışı bırakmak için de...
MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, çıkarılan son iki KHK ile ilgili sert eleştiri yöneltti. "Mutlak Adalet Sahibi'ni devre dışı bırakmak için de mi KHK çıkaracaksınız?" eleştirisini yöneltti.MHP'li Atilla Kaya twitter üzerinden...

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, çıkarılan son iki KHK ile ilgili sert eleştiri yöneltti. "Mutlak Adalet Sahibi'ni devre dışı bırakmak için de mi KHK çıkaracaksınız?" eleştirisini yöneltti.

MHP'li Atilla Kaya twitter üzerinden yaptığı açıklamada, AKP tarafından çıkarılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Kaya, şu paylaşımda bulundu:

ATiLA KAYA: "MUTLAK ADALET SAHBİ" DEVRE DIŞI...

"İslam'da 'Adalet' sadece Müslümanlar değil tüm insanlar içindir. 'Adalet'in sınırlandırılamazlığı tanımı gereğidir. "Yandaşlara adalet, karşıtlara zulüm" uğrunda Meclis'i, Yargı'yı devre dışı bırakanlar, 'Mutlak Adalet Sahibi'ni devre dışı bırakmak için de mi KHK çıkaracaksınız?!"
"Ülkenin KHK'larla yönetilmesi, sanki 'Hukukun Üstünlüğü'ne uygunmuş gibi; KHK hükümlerindeki içeriğin 'Hukukun Üstünlüğü'ne uygunluğunu tartışıyoruz. 'Kuvvetler Ayrılığı'nın gündelik hayatın ne derece içinde olduğunu örneklemesinin dışında bir anlamı yok!"

atila kaya, mhp, khk, 696 sayılı khk

KHK'YA TEPKİLER

Etiketler :