Meral Akşener ve Ümit Özdağ yeni partinin kuruluş çalışmalarına başladı

Meral Akşener ve Ümit Özdağ yeni partinin kuruluş çalışmalarına başladı
Kamuoyunda merakla beklenen Meral Akşener'in kuracağı partiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bağımsız Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit ÖZdağ, Akşener ile tokalaşarak yeni partide birlikte hareket etmek için uzlaşmaya vardılar.

Kamuoyunda merakla beklenen Meral Akşener'in kuracağı partiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bağımsız Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Akşener ile tokalaşarak yeni partide birlikte hareket etmek için uzlaşmaya vardılar.

DÜĞÜNDE BİRLİKTE POZ VERECEKLER

Akşener ve Özdağ, el sıkışmalarının ardından ilk olarak bu akşam birlikte basının önüne çıkarak, yeni parti kurma çalışmasına start verdiklerini ilan edecekler. Akşener ve Özdağ, bugün saat 19.00'da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Servet Avcı'nın kızının Ankara Eryaman'da yapılacak düğün törenine birlikte katılacaklar.

SONBAHARA YETİŞECEK

Edinilen bilgiye göre Akşener, kuracağı partinin kurucular kurulunu belirkemek için de görüşmelere başladı. Akşener'in partisinde sürpriz isimlerin yer alacağı ve yeni partinin MHP tabanını da kapsamakla birlikte daha çok AKP tabanında etkin olacak merkez sağ nitelikte bir siyasi oluşum anlayışında kurulacağı belirtiliyor.

Akşener'in partisinin sonbahar aylarında, Meclisin çalışmaya başlamasının ardından kuruluşunu tamamlayacağı da konuşuluyor.