Meral Akşener, İstiklal Marşının okunmadığını öğrenince konuşmasını yarıda kesti

Meral Akşener, İstiklal Marşının okunmadığını öğrenince konuşmasını yarıda kesti
İYİ Parti Genel Merkez Binası açılış töreninde konuşmasından önce İstiklal Marşının okunmadığını öğrenince konuşmasını yarıda keserek, İstiklal Marşının okunmasını istedi.KENDİSİNDEN ÖNCE OKUNMADIGenel Merkez...

İYİ Parti Genel Merkez Binası açılış töreninde konuşmasından önce İstiklal Marşının okunmadığını öğrenince konuşmasını yarıda keserek, İstiklal Marşının okunmasını istedi.

KENDİSİNDEN ÖNCE OKUNMADI

Genel Merkez açılışında, Genel Başkan Meral Akşener gelmeden önce parti genel başkanları kürsüye gelerek konuşma yaptılar, Genel Başkanı Meral Akşener de açılışa gelir gelmez konuşmasına başladı. İstiklal Marşının okunmadığı ve saygı duruşundu bulunulmadığının belirtilmesi üzerine ise Akşener konuşmasını yarıda kesti.

SAHNEYE ÇIKARKEN KAFKAS EZGİSİ ÇALINDI

Akşener'in ismi anons edilirken, "Şeyh Şamil" yada Türkiye'de okumuş haliyle "Ceylan" adlı parçanın müziği çaldı. Akşener, sahneye gelişinde açılışa katılan isimleri selamladıktan sonra konuşmaya başladı. Programda İstiklal Marşının okunmadığının hatırlatılması üzerine konuşmasını yarıda kesti ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Açılışta, 10. Yıl Marşı, İzmir Marşı çalındı. Vatandaşlar ellerinde İyi Parti flamaları ve Türk bayrakları ile açılışa katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dev fotoğrafı ve Türk bayrağı da parti binasının duvarına asıldı.

Etiketler :