Meral Akşener Deniz Baykal'ı ziyaret etti

Meral Akşener Deniz Baykal'ı ziyaret etti
Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti. Akşener'i CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel karşıladı. Ardından...

Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti. Akşener'i CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel karşıladı. Ardından Akşener ve beraberindekiler hastaneye girdi.

Akşener ziyaretin ardından hastane çıkışı gazetecilere açıklama yaptı. Akşener Deniz Baykal'ın durumunun iyi olduğunu yetkililerden bilgi aldığını aktardı. Akşener Sayın Özel'in yüz ifadesinden de görüldüğü gibi iyi olduğu görülüyor dedi.

YENİ PARTİ

Gazetecilerin sorusu üzerine yeni parti hakkında da bilgi verdi. Akşener, "Çalışmalar iyi gidiyor. Kurucular kurulumuz hazır. Programımız ve tüzüğümüz tamamlandı. Kurucular kurulunda yer alacak arkadaşlara bugün tüzüğümüzü ve programımızı gönderdik. Böylece Türkiye de yeni bir siyasi parti doğmuş olacak. Milletin kurduğu bir parti bu. Çok sayıda talep olmuştu. 200 kişilik bir kurucular kurulu olan siyasi parti bu.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI

Cumhurbaşkanı adaylığı kurullarımız kurulduktan sonra karar verecek. Arkadaşlarımız benim olmamı söylüyor ama ileride karar verilecek bir konu bu. Yüz bin imza ile yola çıkmayı hedefliyorum, o noktada bir kararımız var. Eğer aday ben olacaksam. Şunu da söylüyorum, bizle yol yürümek isteyen herkese yolumuz açık.

Açıklamanın ardından Meral Akşener hastaneden  ayrıldı.

Etiketler :