Meral Akşener: Bak aynaya hain kimmiş göreceksin

Meral Akşener: Bak aynaya hain kimmiş göreceksin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Mersin'de "Biz de bir ittifak yaptık sinirleri çok bozuldu. Bak aynaya hain kimmiş göreceksin. Utanmasalar kendilerine oy vermeyen herkesi FETÖ'cü ilan edecekler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Mersin'de "Biz de bir ittifak yaptık sinirleri çok bozuldu. Bak aynaya hain kimmiş göreceksin. Utanmasalar kendilerine oy vermeyen herkesi FETÖ'cü ilan edecekler. Zannettim ki Sayın Erdoğan FETÖ konusunda samimiydi. o mücadele öyle yapılmaz. O mücadele benim FETÖ'cüm iyi senin FETÖ'cün kötü üzerinden yapılmaz." diye konuştu.

İşte Akşener’in konuşmasından önemle satır başları;

“Buradan Cumhur İttifakı’nın içinde yer alan kardeşlerime sesleniyorum, bizlere oy vereceğinizi düşünenler her birinizi münafık ilan eden bir cumhurbaşkanı adayı ile karşı karşıyasınız. Biz bir yola çıktık. Önce binler ile başladık sonra yüz binler oldu. Siz ne zaman sözümden çaydığımı gördünüz. Grubumuz olsa dahi 100 bin imzayla yola çıkacağım dedim arkasında durdum. Gittiniz ilçe seçim kurullarını doldurdunuz. 25 Ekim’den beri bir şey söylüyorum, adayım, 100 bin imza ile adayım. Çatı aday olarak beni gösterseniz de olmaz olmaz.”

MERSİN 200 BİN MÜLTECİ  İLE YAŞIYOR

200 bin Suriyeli kardeşimiz sayın Erdoğan’ın yanlış politikaları neticesinde Mensin’de yaşıyor. Buradan söz veriyorum 2019’un Ramazan ayında Suriyeli kardeşlerimizle Suriye’de iftar açacağız inşallah. Aldın getirdin. Sınır boylarına mülteci yerleştirmek Türkiye için en tehlikeli işlerdendir. Yarın bir şey olsa ne yapacaksın. Bu ülke Sayın Erdoğan’ın keyfiyle yönetilemez. Mensin’de ihracatınız 1 milyar dolar düştü. Niçin Mensin’li işler işsiz. Sanayiyi bilmiyor. Bana Sayın Erdoğan’ın sattığı farikaları sayın. En son Şeker fabrikaları. Hepsini sattı yandaşların cebine koydu. Eğitimin içine tükürdün. Kardeşim sen diplomasız isen niye eğitimin içine tükürüyorsun. Ne yapalım, ne yapalım sen okuyamamışsın. Her bir gencime iş bulacağım iş bulamazsam iş bulana kadar vatandaşlık maaşı ödeyeceğim. Sizin çocuklarınız vatan çocukları bunlarınki bakan çocukları. Eğitimi öyle bir seviyeye getireceğiz ki özel okullarla devlet okullarının kalitesi aynı olacak. O çocukları intihar etmeye zorluyorsunuz sonra da alay ediyorsunuz günah be günah.

MÜNAFIK TARTIŞMASI

Adaylara eşek dedi. Ben öyle bri kavga ederim ki kaçacak delik bulamazsın. Kerdeşim biraz çeneni kapat git evine biraz dinlen. Senden bıktık usandık. Adayın tekinin partisine oy vermeyenlerin münafık ilan edildiği bir dönemdeyiz. Kardeşim dün iyi işler yaptın artık yoruldun. Anamur muzundan haberi olmayan çocuklarımız yetişti. Şu anda meyve nakliyesi Mersinliler için yüzde 50 arttı. Nasıl satacaksın? Amerikan çiftçisi mazotu 1.5 TL’ye kullanıyor. Binali Bey yandı yine. Adını anarken ayağa kalktı ve Recep Tayyip Erdoğan dedi. Cuma günü imza atarken sordum Erdoğan’a Kıbrıs’ı verdin mi kardeşim. Kıbrıs bizim için canımızın parçası, Mersin’in karşısı. Sen askerliğini kantinde yaptığın için askerliği yan gelip yatma yeri sarıyorsun. Onun için bilmiyor onun için. Ya ben size bir şey söyleyeyim mi bu adam ittifak ustası. İttifak yaptıklarına aldanıyor ya kandırılıyor ya yazık çok saf ama bir konuda çok uyanık. Yandaş müteahhit konusunda çok uyanık. Sen ittifak yaptıklarına ne verdin onlara da bir şey vermemiş. Erken seçimi biz getirmişiz gibi çemkiriyor bu adam. Biz de bir ittifak yaptık sinirleri çok bozuldu. Bak aynaya hain kimmiş göreceksin. Utanmasalar kendilerine oy vermeyen herkesi FETÖ’cü ilan edecekler.  Zannettim ki Sayın Erdoğan FETÖ konusunda samimiydi. o mücadele öyle yapılmaz. O mücadele benim FETÖ’cüm iyi senin FETÖ’cün kötü üzerinden yapılmaz.”

Etiketler :