Melih Gökçek'in fotoğrafını temizlik odasına atmışlar

Melih Gökçek'in fotoğrafını temizlik odasına atmışlar
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen ve başkanlık döneminde yaptıkları eserler bir bir kaldırılan Melih Gökçek’in, şimdi de fotoğrafları temizlik malzemelerinin olduğu depoya konuldu.

Sözcü Gazetesi'nden Ali Ekber ERTÜRK'ün haberine göre, tiyatro oyunu izlemek için Kültür Merkezi’ne giden vatandaşlar tarafından çekilen görüntülerde, bir zamanlar duvarları süsleyen Melih Gökçek fotoğraflarının, temizlik malzemeleri arasına konulduğu görülüyor. Gökçek'in bir fotoğrafı da daha önce belediye yakınlarındaki çöp tenekesine atılmıştı.

İZLERİ SİLİNİYOR

23 yıl süreyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan ve direnmesine rağmen istifa etmek zorunda kalan Gökçek'in Ankara'daki izleri birer birer siliniyor. Yeni Başkan Mustafa Tuna, önce ‘'İsraf'' gerekçesiyle Gökçek'in ‘'Kanal Ankara'' projesini iptal etti.

Daha sonra da AOÇ kavşağındaki Dinozor maketi ile, Esenboğa yolundaki futbolcu heykelleri kaldırıldı. Bugüne kadar 1 milyar 259 milyon lira harcanan ve tamamlanması için de 741 milyon lira daha gereken Ankapark projesi de askıya alındı.

Danıştay kararını aşmak için Gökçek tarafında bıyıkları kesilen Ankara kedisi logosunun kullanılmasından da vazgeçilirken. Belediye binası önünde bulunan ve Gökçek'in ‘'Fışkiye'' dediği fıskıyeli havuz da kaldırıldı. Yeni Başkan Tuna, Gökçek'in ‘'Gerek yok'' dediği gece ulaşımını da başlattı. Ankara'da artık 24 saat süreyle belediye otobüsleri sefer yapıyor.