Melih Gökçek, kendisini istemeyen Sözcü'ye tepki gösterdi: Atıyon be Özdil...

Melih Gökçek, kendisini istemeyen Sözcü'ye tepki gösterdi: Atıyon be Özdil...
Sözcü'de köşe yazmak istediğini söyleyen gazete yazarları Yılmaz Özdil ve Rahmi Turan'dan tepki gören eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Sözcü gazetesine "Daha ben Sözcü’de yazmadan ortalık kel Ali'nin...

Sözcü'de köşe yazmak istediğini söyleyen gazete yazarları Yılmaz Özdil ve Rahmi Turan'dan tepki gören eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Sözcü gazetesine "Daha ben Sözcü’de yazmadan ortalık kel Ali'nin bağına döndü. Ya bir de yazsaydım..." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

NE OLACAK BU GÖKÇEK'İN YAZIM HATALARI?

Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter'dan Sözcü'nün başyazarı Rahmi Turan'a ve Yılmaz Özdil'e yanıt verdi. Gökçek'in paylaştığı mesajlar şöyle:

"Aman bir telaş... aman bir telaş... Sözcü de ve tüm sosyal alemde yer yerinden oynadı... Melih Gökçek Sözcü de yazacakmış, yazamamış... Sözcünün yazarları Rahmi Turan ve Yılmaz Özdil hemen birer makale döşenmişler... "

Gökçek, attığı tweette birleşik yazılması gereken -de ekini ayrı yazdı ve bu hatayı her "Sözcü" kelimesinden sonra tekrarladı. Bu hata Gökçek'in daha önce yaptığı yazım hatalarını hatırlattı. Öte yandan, Gökçek'in bu kadar çok yazım hatası yaparken köşe yazarı olmak istemesi de ayrı bir tartışma konusu.

"ALLAH KALBİNİZE KORKUMU VERMİŞ, HAMDOLSUN"

"Atıyon be Özdil, biz tehdit etsek soluğu savcılıkta alırsın. Allah kalbinize korkumu vermiş hamdolsun." diyen Gökçek, "Rahmi Beycim, birincisi; Sözcü'de yazmanın doğruyu bulmakla ne ilgisi var? Benim Sözcü’de yazmam demem sizin yanlışlarınızı düzelten birinin bir köşeyi doldurması demek… İkincisi Sözcü yazarlarının meydanı boş bulmaması demek… Üçüncüsü; ‘Tabii ki onun Sözcü'de yazması diye bir şey söz konusu olamaz!’ demişsiniz… Bunun böyle olacağını ben zaten tahmin ediyordum... İstedim ki demokratlığınız (!) tescil edilsin...   ifadelerini kullandı.

"SAYGI ÖZTÜRK, SON SÖZLERİM SANA"

"Harbi söyleyin… Sağ medyanın size tahammülsüz olduğunu iddia edip duruyordunuz… Ama siz bu davranışınızla sizin sağa tahammülsüz olduğunuzu kanıtladım mı? Bundan böyle ağlama şansınız kalmadı…" diyen Gökçek, Saygı Öztürk'e de tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:

"Daha ben Sözcü’de yazmadan ortalık kel alinin bağına döndü. Ya bir de yazsaydım… Yandı gülüm keten helva. Rahmi Beycim, bir de; ‘Tabii ki onun Sözcü'de yazması diye bir şey söz konusu olamaz!’ demişsin. Anlaşılan Sözcü’nün patronu sensin… Bu suretle kamuoyu öğrenmiş oldu… Sevgili Saygı Öztürk… Son sözlerim sana… Arkadaşlarının demokratlığını gördün. Bir daha sizinkilerin demokratlığından bahsetmezsin sanırım. Son iki günün linçle geçmiş… Sana verdiğim sıkıntı içinde beni mazur gör lütfen…” ifadelerini kullandı.

Etiketler :