Melih Gökçek Reza Zarrab iddialarına tepki gösterdi

Melih Gökçek Reza Zarrab iddialarına tepki gösterdi
Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek ile Reza Zarrab'ın ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Melih Gökçek, suskunluğunu ‘Reza Zarrab davası’ için bozdu.

MELİH GÖKÇEK: NE BEN, NE OĞLUM REZZA ZARRAB’I TANIR

Sosyal medyada, ‘sahte belgelerle’ kendisinin ve oğlu Osman Gökçek’in “Zarrab davası ile ilişkilendirilmesine” tepki gösteren Gökçek “Rezza Zarrab’ı ne ben ne oğlum tanır. Hayatta bir kez konuşmuşluğumuz yoktur.” dedi.

MELİH GÖKÇEK: PEŞLERİNİ BIRAKAN NAMERTTİR

Melih Gökçek twitter hesabından şunları yazdı; “Şahsım ve ailem hakkında kripto FETÖ’cülerin başını çektiği ancak bildik bilmedik hasetçilerin de çanak tuttuğu algı yöntemleri devam ediyor. Daha önce ileri sürülen bir uydurma belge bugünlerde twitter’da revaçta. Bu uydurulmuş belge tekrar gündeme gelince bütün çıplaklığı ile incelendi ve sahteliği ortaya kondu. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış derler…

Medyadaki onur cellatları ile twitter’daki trollere gelince; hepinizi savcılığa vereceğiz ve dava açacağız. Buradan ikaz ediyorum. Peşlerini bırakan namerttir. İnşallah neticelerini de sizlerle paylaşacağız. Şu da bilinmeli ki Rezza Zarrab’ı ne ben ne oğlum tanır. Hayatta bir kez konuşmuşluğumuz yoktur. Türkiye’ye bu konuda kurulan komplolar da göreceksiniz boşa çıkacak. Tezgah FETÖ’nün 17/25 Aralık’ının ABD versiyonudur.”

Etiketler :