Melih Gökçek, Türkiye kaynarken dinozor derdine düştü!

Melih Gökçek, Türkiye kaynarken dinozor derdine düştü!
Bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek neden susuyor? Türkiye'nin yoğun gündemiyle ilgili sessizliğe bürünmesi dikkat çeken Gökçek'in şahsi gündemi Ankapark girişinden...

Bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek neden susuyor? Türkiye'nin yoğun gündemiyle ilgili sessizliğe bürünmesi dikkat çeken Gökçek'in şahsi gündemi Ankapark girişinden kaldırılan "dinozor"!

Türkiye gündemi Salı gününden bu yana önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin meclis grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarıyla ilgili olduğunu söylediği belgeler ve ardından AKP hükumetinin bir zamanlar "hayırsever iş adamı" olarak adlandırdığı Reza Zarrab'ın ABD'de yargılandığı davada itirafçı olmasıyla sallanıyor. Fakat gelin görün ki, AKP ve Erdoğan her sıkıştığında twitter'daki hesabından ardı ardına paylaşımlar yapan Melih Gökçek'in eski performansından yeller esiyor. Kendi derdine düşen Gökçek gündemi, Ankara'ya diktirip, yeni Başkan Mustafa Tuna'nın kaldırdığı dinozor maketi.

YENİ BAŞKAN DİNOZORU KALDIRTTI

melih gökçek neden susuyor, ankara, mustafa tuna

Melih Gökçek Twitter hesabından Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde 2 milyar lira harcadığı Ankapark'ın girişine koyduğu ve kamuoyu gündemini uzun süre meşgul eden dinozor heykeliyle ilgili açıklama yaptı. Gökçek'in heykelinin yeni başkan Mustafa Tuna tarafından kaldırtması basında geniş yankı buldu.

ÜLKE YANARKEN GÖKÇEK'İN DERDİ...

Basının dinozorun maliyetini abarttığını iddia eden Gökçek, dinozor heykeliyle ilgili haberlere tek tek yanıt verdi. Gökçek'in Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı off-shore belgeleri, Zarrab'ın itirafları gibi gündemlere ise hiç değinmemiş olması dikkatlerden kaçmadı. Belediye başkanlığı döneminde bu tür gündemlere verdiği tepkilerle bilinen Gökçek'in bu sessizliği belediye başkanlığı bitti ortaklık bozuldu olarak yorumlandı.

GÖKÇEK NEDEN SUSUYOR? İŞTE TWİTTERDAKİ DİNOZOR PAYLAŞIMLARI

Etiketler :