Melih Gökçek, Minibüscüler üzerinden Saray'a Mesaj yolladı: Kardeşliğimizi bozmayalım

Melih Gökçek, Minibüscüler üzerinden Saray'a Mesaj yolladı: Kardeşliğimizi bozmayalım
Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası'nın, Ankara Ticaret Odası'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuşmasına başlarken, yapılacak seçimlerin, hayırlı olması temennisinde...

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası'nın, Ankara Ticaret Odası'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuşmasına başlarken, yapılacak seçimlerin, hayırlı olması temennisinde bulunduktan sonra "Kardeşliğimizi bozmayalım" diyerek üstüne basa basa söylemesi dikkat çekti.

Aslında daha uzun olan konuşmasının sadece bu bölümünü paylaşması, son zamanlarda istifası istendiğine yönelik iddialarla zor durumda olan Gökçek'in, konuşmasının sadece bu bölümünü yayınlaması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AKP'ye mesaj olarak gönderdiği konuşuluyor.

Melih Gökçek: "Kardeşliğimizi bozmayalım"Minibüscüler üzerinden Saray'a ve AKP'ye mesaj gönderdi

Publié par HALK TV sur mardi 3 octobre 2017

İşte Gökçek'in konuşmasındaki o bölüm:

"Minibüsçü esnafına ne yapsak az, hepiniz Ankara'yı bir taraftan bir tarafa götürüyorsunuz. Bundan sonra da gelecek yönetimle, diğer yönetimlerle olduğu gibi inşallah en güzel şekilde çalışacağız. Ama sizden bir isteğim var; İçinizden bir grup seçilecek, diğerleri ona gönül koymasın. Yarın yüz yüze bakacaksınız, burada nasıl dostça bir hava varsa, aynen devam etsin diyorum. Kardeşliğimizi bozmayalım, kardeşliğimize devam edelim inşallah" diye konuşmasını tamamladı.

Öte yandan Melih Gökçek'in kişisel twitter hesabında sabitlenmiş tweet olarak Kur'an-i Kerim'deki Hucurat Suresinin 10. ayetinin meali "Müminler ancak kardeştirler" yer alması da dikkat çekiyor.