Melih Gökçek Bülent Arınç'a videolu yanıt verdi

Melih Gökçek Bülent Arınç'a videolu yanıt verdi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden veya ettirilen Melih Gökçek uzun süredir Twitter'da polemikten uzak haliyle dikkat çekiyordu derken Gökçek'ten bu sabah videolu Bülent Arınç mesajı geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden veya ettirilen Melih Gökçek ile Meclis eski başkanı Bülent Arınç arasındaki polemik Gökçek'in yanıt vermesiyle tekrar gündeme geldi.

MELİH GÖKÇEK : CEVABI BÜLENT ARINÇ KENDİ VERİYOR

Gökçek bir kullanıcının "Şu rant konusunda sen mi haklıydın yoksa Bülent Arınç mı" şeklindeki bir tweetini paylaştı ve "Bence cevabı ben vermeyeyim cevap bir sonraki twitte" diye yazdı.

Gökçek, daha sonra Bülent Arınç'ın 3 ayrı konuşmasından birleştirilen bir videoyu paylaştı.

Gökçek, "Cevabı Bülent Arınç kendi sesinden versin. Bu cevaptan sonra da bir daha bu soruyu bana tekrar tekrar sorup kendinizi rezil etmeyin" yazdı.

BİRİNCİ KONUŞMA

Gökçek'in paylaştığı videoda, ilk konuşmada Arınç'ın "Belediye Başkanlığı adaylığında ve seçimlerde oy isterken bu yapının kucağında oturmuştur. Bu yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır, yurt yerleri vermiştir. Zengin iş adamlarına okul yaptırmıştır. İmar planlarında değişiklikler yaptırmıştır. 30 Mart seçimlerine kadar da ağzından bu paralel yapıyla ilgili bir tek kötü cümle çıkmamıştır. Gökçek'le ilgili 100 konuyu 8 Haziran'dan sonra ömrüm vefa ederse konuşmak isterim. O gün gelene kadar AK Parti'yi yıpratacak bir sözün içinde olmam" sözleri yer aldı.

İKİNCİ KONUŞMA

8 Haziran tarihli İkinci konuşmada Arınç'ın "7 Haziran bitti, bugün 8 Haziran. 8 Haziran'dan sonra gerek duyduğumuzda çok şeyler yapabileceğimizi söylemiştim. Daha bugün 8 Haziran. 8 Haziran sonrası değil" ifadeleri yer aldı.

SON KONUŞMA

13 Haziran tarihli son konuşmada ise Arınç'ın şu sözleri videoda yer aldı: "Ve onlara parsel parsel yer vermiştir filan dedim, sonrasında gerekirse açıklarım. Ama hiçbir cümlemin içinde 8 Haziran'dan sonra 100 tane yolsuzluk dosyası açıklayacağım diye bir lafım yok. Herkes internetten girip o günkü konuşmama bakabilir"

İşte o video...