Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın, dolandırdığı paraların videosunu yayınladı!

Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın, dolandırdığı paraların videosunu yayınladı!
Çiftlik Bank adı altında binlerce kişiden milyonlarca lira toplayarak kayıplara karışan Mehmet Aydın, kendisine yöneltilen "Paraları eziyor musun?" sorusuna desteler halindeki banknotların görüldüğü bir video ile cevap verdi....

Çiftlik Bank adı altında binlerce kişiden milyonlarca lira toplayarak kayıplara karışan Mehmet Aydın, kendisine yöneltilen "Paraları eziyor musun?" sorusuna desteler halindeki banknotların görüldüğü bir video ile cevap verdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise videonun Aydın’a ait olmadığını savunan paylaşımlarda bulundu.

HER ŞEY BİR SORUYLA BAŞLADI: PARALARI EZİYOR MUSUN?

Yurt Gazetesi'nin iddiasına göre yayınlanan son videoda, Çiftlik Bank mağdurlarını epey kızdıracak görüntüler yer alıyor. İnsanların sorular sorup videolu cevaplar aldığı sosyal medya platformu Papillion’da bir kullanıcı “Paraları eziyor musun, gerçekten sövmeyeceğim, hakkını veriyorsan helal olsun” şeklinde bir soru sordu.

VİDEOYU KALDIRDI MI?

Bu sorunun üzerine Mehmet Aydın’ın daha önce de cevaplar verdiği kendi sayfasından, milyonlarca dolar olduğu düşünülen paraların yer aldığı bir video paylaşıldı.

Şu anda yurt dışında Uruguay’da olduğu tahmin edilen Mehmet Aydın’ın paylaştığı videodaki altın saat de dikkat çekti. Paralar ve saatler ile görüntü paylaşmaktan çekinmeyen Aydın’a bu videodan sonra tepkiler yükselmeye başladı.

Mehmet Aydın’ın Papillion’da yayınladığı video şu anda kaldırılmış gözüküyor olsa da, pek çok kişi videoyu çoktan YouTube gibi sosyal mecralara taşıdılar.

Etiketler :