Mehmet Ali Erbil yeniden fenalaştı

Mehmet Ali Erbil yeniden fenalaştı
Evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan daha sonra da kaçış sendromu yeniden nüks eden Mehmet Ali Erbil için dün durumunun iyiye gittiği haberi gelmişti.

Ancak Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil "Kırık kaburgasının sivri ucu diafragmada bir damarı yaraladı ve yine göğüs içine kanama nedeni ile ameliyat edildi ve kanama durduruldu" ifadelerini kullandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Erbil'in kızı Sezin Erbil ise "Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var" dedi.

Yaklaşık bir haftadır Maslak'ta bir hastanenin yoğun bakım servisinde yatan Mehmet Ali Erbil ’in durumu yeniden kötüleşti. Kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabından 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda. Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' mesajını paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil sosyal medya hesabından abisi Erbil'in sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. Yeşim Erbil, "Yanlış duyumlar olmaması adına abimin durumunu özetlemek istiyorum. Dün akşamüzeri kırık kaburgasının sivri ucu diafragmada bir damarı yaraladı ve yine göğüs içine kanama nedeni ile ameliyat edildi ve kanama durduruldu. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Yine dualarımızla iyileşecek inşallah. Neden böyle oluyor demiyorum. Olumlu olumsuz her şey bizim için. Atlatacak bunu da inşallah" ifadelerini kullandı.

Etiketler :