Facebook'un CEO'su Zuckerberg, 2018 yılı hedefini açıkladı!

Facebook'un CEO'su Zuckerberg, 2018 yılı hedefini açıkladı!
Sosyal medya platformu Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg 2018 yılı için kendisine bir hedef belirledi. Her yıl bir hedef belirleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışan Zuckerberg'in bu yılki hedefi Facebook'taki sorunları çözmek."ARAÇLARIN...

Sosyal medya platformu Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg 2018 yılı için kendisine bir hedef belirledi. Her yıl bir hedef belirleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışan Zuckerberg'in bu yılki hedefi Facebook'taki sorunları çözmek.

"ARAÇLARIN KÖTÜYE KULLANIMININ ÖNÜNE GEÇEMİYORUZ"

Dünyanın endişeli ve kutuplaşmış bir durumda olduğunu söyleyen Zuckerberg, Facebook topluluğunu tacizden ve nefretten korumak, ulus devletlerin müdahalelerini önlemek, Facebook'ta kaliteli zaman geçirilmesini sağlamak gibi amaçları hayata geçirmek için platformdaki sorunları çözmeye çalışacağını söyledi. Zuckerberg, platformda çok sayıda hatanın ortaya çıktığını ve araçların kötüye kullanılmasının önüne geçemediklerini aktardı.

Bunun kişisel bir hedef olmadığını kabul eden Zuckerberg için, sosyal medyadaki bazı kullanbıcılar Zuckerberg'in Facebook'un CEO'su olarak görevini yerine getirdiğini belirtti.

ZUCKERBERG, GÜCÜ TEKRAR İNSANLARA VERMEK İSTİYOR

Zuckerberg aynı zamanda teknolojinin merkeziyetçiliği sorgulaması açısından insanların lehine olduğunu, ancak son zamanlarda kullanıcıların bu konuda ümidinin de çok kalmadığını belirtti.Bu konuda da Facebook'un mottosunda olduğu gibi gücü tekrar insanların eline vermek için çalışacağını söyledi. 2004 yılında Facebook'u kuran Zuckerberg, 2009 yılından beri her senenin başında kendisine hedefler seçiyor.

Mark Zuckerberg'in şimdiye kadarki yeni yıl hedefleri

2009 - Her gün kravat takmak

2010 - Mandarin Çincesi öğrenmek

2011 - Sadece kendi avladığı etleri yemek

2013 - Facebook dışında her gün yeni biriyle tanışmak

2015 - Her hafta bir kitap okumak

2016 - Evi için basit bir yapay zeka yapmak

Öte yandan Facebook son zamanlarda 2016'daki Amerikan başkanlık seçimlerini etkileyecek şekilde yalan haberlerin türemesine izin vermekle eleştirilmişti.

Etiketler :