Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'in istifasına ilişkin yorum: "Ağzını dahi açamadı..."

Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'in istifasına ilişkin yorum: "Ağzını dahi açamadı..."
2014 yerel seçimlerinde Ankara'da şaibeli bir biçimde seçimi kazanan Melih Gökçek'in istifasından sonra rakibi Mansur Yavaş'tan yorum geldi. "Balıkesir Belediye Başkanı en azından gerçekleri söyledi

2014 yerel seçimlerinde Ankara'da şaibeli bir biçimde seçimi kazanan Melih Gökçek'in istifasından sonra rakibi Mansur Yavaş'tan yorum geldi. "Balıkesir Belediye Başkanı en azından gerçekleri söyledi. Gökçek nasıl bir yumuşak karnı varsa ağzını dahi açamadı" dedi.

2014 yerel seçimlerinde Ankara'da şaibeli bir biçimde seçimi kazanan Melih Gökçek'in istifasından sonra rakibi Mansur Yavaş'tan yorum geldi. Yavaş, "Balıkesir Belediye Başkanı en azından gerçekleri söyledi. Gökçek nasıl bir yumuşak karnı varsa ağzını dahi açamadı" dedi.

Sözcü'den Derin Gökçe'ye konuşan Mansur Yavaş, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Cumhuriyetimizin Başkenti olma sebebiyle ayrı bir öneme sahip. Elbette bu görevi yapmak isterim" dedi.

'NASIL YUMUŞAK BİR KARNI VARSA AĞZINI AÇMADI'

Gökçek'in istifasının Ankara için olumlu bir gelişme olduğunu vurgulayan Yavaş, "Balıkesir Belediye Başkanı en azından gerçekleri söyledi. Gökçek nasıl bir yumuşak karnı varsa ağzını dahi açamadı. Ancak yaptığı açıklamada ‘Ben Ankara'yı çok iyi yönettim ama ne yapayım Tayyip Erdoğan beni istemiyor. İstifamı istedi, emretti. Bunun için istifa ediyorum ‘ diyerek partide demokrasinin olmadığını, tek kişinin arzu ve isteği ile yönetildiğini ima etti. Ancak pişkinlikle karşılaması da ayrı bir olay" ifadelerini kullandı.

Yavaş, 2014 yılındaki seçimlerde yüzde 44.9 oranında oy alan Gökçek’in karşısında yüzde 43.8 oy oranıyla ikinci olmuştu. Sonucun şaibeli olduğu yolundaki iddialar, uzun süre gündemden düşmemişti.

Etiketler :