Mansur Yavaş'dan büyük taahhüt... Seçimi kaybederse ne yapacağını açıkladı

Mansur Yavaş'dan büyük taahhüt... Seçimi kaybederse ne yapacağını açıkladı
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yavaş, "Ankara’yı üçüncü kez kaybedersem, siyaseti de bırakırım düşünceniz var mı?" sorusuna "Neden bırak mıyım? Çünkü benim kişisel ihtirasım yok

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yavaş, "Ankara’yı üçüncü kez kaybedersem, siyaseti de bırakırım düşünceniz var mı?" sorusuna "Neden bırak mıyım? Çünkü benim kişisel ihtirasım yok. Kişisel ihtirasım olsaydı, gelen milletvekilliği tekliflerini kabul ederdim. Kaybedersem sorun yok siyaseti bırakırım. Gençlerin önünü açarım" yanıtı verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayları Mansur Yavaş ve Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te art arda "40" programına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Programa ilk çıkan AKP-MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, belediyelerde idealizm kalmadığı eleştirisi yaptı. Özhasek, "Melih (Gökçek) Bey ile tarzımız benzemez. O siyasetle ilgili ama ben işimi yaparım.'Belediye başkanının bunu söylemesi doğru değil' diye baktığım için ne tweet atıyorum ne de laf yetiştiriyorum" diye konuştu.

CHP-İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ise Ankara'da 2 milyonun üzerinde oy almayı hedeflediğini söyledi. Ankara'yı üçüncü kez kaybederse siyaseti bırakacağını belirten Yavaş, "Benim amacım geçen sefer aldığım 1 buçuk milyon oyun karşılığını vermek. Kaybedersem siyaseti bırakır, gençlere devrederim. Gönüllü kuruluşlarda çalışmaya devam ederim" dedi.

Etiketler :