AKP Sözcüsü Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt: Böyle siyaset olmaz

AKP Sözcüsü Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt: Böyle siyaset olmaz
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeler ve Reza Zarrab’ın tanık olmasıyla ilgili soruları cevapladı, açıklamalarda bulundu.KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLADIĞI BELGELERAKP Sözcüsü...

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeler ve Reza Zarrab’ın tanık olmasıyla ilgili soruları cevapladı, açıklamalarda bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLADIĞI BELGELER

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı belgeler için şöyle dedi: "Siyaset böyle olmaz. Siyaset böyle yapılmaz, yalan ve iftira üzerinden götürülen, çamur at izi kalsın üzerinden yapılan bir şey değildir. Türkiye'ye karşı ABD'li bazı çevrelerin yürüttüğü operasyonların artık eylem birliğine dönüşmüş durumda. Amerika'da yürütülen çalışmaları yapılan bazı eylemlerin Türkiye ayağını Kılıçdaroğlu'nun CHP'si oluşturuyor. Amerika'daki eylemlerle eş zamanlı olarak içerideki açıklamalarını görüyoruz. Bir kez daha kendi iftirasında ve yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımız ve ailesiyle ilgili çirkin iftiraların hakikati ortaya çıkacaktır. Kılıçdaroğlu ve siyaset anlayışı, siyaset tarihimizin çöplüğünde yerini alacaktır."

ZARRAB'IN SANIKLIKTAN TANIKLIĞA GEÇİŞİ

Zarrab davasındaki son gelişmeler hakkında da konuşan Ünal, "Hukuki olmayan, hukuki bir niteliği olmayan ve uluslararası hukukta karşılığı bulunmayan tamamen siyasi, Türkiye'ye dönük bazı çevrelerin operasyonlarından ibaret olan, FETÖ'nün Amerika'da dizilere kadar sızdığını biliyoruz, Netflix'te yayınlanan bir diziye sızmış durumda. Bir tiyatronun savcısının, hakiminin kim olduğunu biliyoruz. Bu tiyatronun amacını biliyoruz. Bu tiyatroda oynanan oyunu biz tanımıyoruz." dedi.

Etiketler :