Macron kaşla göz arasında sakızı ağzına attı

Macron kaşla göz arasında sakızı ağzına attı
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İspanya'da Kral Felipe tarafından onuruna verilen yemekte ilginç görüntüler sergiledi. Felipe'yle konuştuğu sırada sıkılgan görünen Macron, ağzına çaktırmadan sakız atarken görüntülendi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İspanya ziyareti kapsamında dün önce Başbakan Pedro Sánchez ile görüştü ardından Kral 6. Felipe tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Madrid’de Kraliyet Sarayı’nda bizzat Felipe tarafından karşılanan Macron ilginç görüntüler verdi. Kral Felipe’nin hararetli bir şekilde bir konudan bahsettiği anlarda sıkılmış imajı yaratan Macron, bir başka karede ise Felipe arkasını döndüğü anda ağzına sakız atarken dikkat çekiyor.

Macron’un bu tavırları, İspanya’da sosyal medyanın gündemine oturdu. Macron’un, Kral Felipe’yi ciddiye almadığı yönünde yorumlarda bulunulurken, geçtiğimiz aylarda yaşanan fotoğraf krizi akıllara geldi.

İspanya’da kraliyet ailesi üyeleri, Paskalya kutlamaları sırasında toplu fotoğraf vermek için kameralar karşısına geçmiş, ancak Felipe’nin eşi ve annesi arasında kriz çıkmıştı. Aile üyeleri henüz katedralin içindeyken Kraliçe Letizia ve 79 yaşındaki kayınvalidesi Kraliçe Sofía arasında yaşanan gerginlik kamera görüntülerine yansımıştı.

Görüntülerde Kral Felipe'nin annesi Kraliçe Sofía, iki torunuyla beraber fotoğraf çektirmek için poz vermeye çalışmış Kraliçe Letizia ise, Sofía'nın sürekli önüne geçerek fotoğraf çektirmelerine engel olmuştu.

Kral Felipe’nin o anlarda annesi ve eşine müdahale etmeye çalışması ancak kontrolü sağlayamaması günlerce konuşulmuştu.

Etiketler :