LYS tercih sonuçları açıklandı!

LYS tercih sonuçları açıklandı!
LYS tercih sonuçlarının gecikmeli olarak açıklandı. Öğrencilerin sonuçların açıklanmaması üzerine geçtiğimiz hafta gösterdiği tepkilerin ardından ÖSYM resmi Twitter hesabından bir açıklama yapmış ve LYS tercih sonuçlarının...

LYS tercih sonuçlarının gecikmeli olarak açıklandı. Öğrencilerin sonuçların açıklanmaması üzerine geçtiğimiz hafta gösterdiği tepkilerin ardından ÖSYM resmi Twitter hesabından bir açıklama yapmış ve LYS tercih sonuçlarının 8 Ağustos'ta (bugün) açıklanacağını duyurmuştu. Bugün edinilen bilgiye göre ise LYS tercih sonuçları saat 17:00'den sonra açıklanacaktı, ancak bu süre 20:30'u buldu.

LYS Tercih sonuçlarını

Saat 19.29 itibarıyla henüz sonuçlar açıklanmadı. Adaylar ise sosyal medyada sonuçların bir an önce açıklanması için mesaj yağdırıyor. #LYSsonuçlarıaçıklansın hashtag'i twitter'da 1. sırada. CHP'li Mustafa Balbay ise "Bir dakika geç kaldı diye öğrenciyi sınava almayan zihniyet LYS sonuçlarını ne zaman açıklayacağını söyleyemiyor!" diye tepki gösterdi.

TWITTER'DAKİ BAZI YORUMLAR ŞÖYLE:

- #LYSTercihleriAcıklansın #ösym Bilgisayar başında beklemeyeyim diye sabahtan beri denemediğim yemek tarifi, okumadığım kitap kalmadı.

- #LYSTercihleriAcıklansın En uzun gündüzün 21 Haziran olduğuna emin miyiz ? Kesinlikle 8 Ağustos olmalı.

- #LYSTercihleriAcıklansın. Sınava hazırlık stresi, sınav stresi, tercih stresi ve en son tercih sonuçları stresi. Stres bombasına çevirdiniz.

- #LYSTercihleriAcıklansın ben yoruldum ÖSYM gelme üstüme

- En son Sihirli Annem'de Taci'nin insan olmasını bu kadar beklemiştim. #ösym #LYSTercihleriAcıklansın

- Annemin "Kazansaydın bu saate kadar açıklanırdı" diyerek olaya nokta koyması. #LYSTercihleriAcıklansın

- Hayır beklemeyi geç, artık açıklandı mı diye gelen telefonlardan sıkıldım  #ösym #LYSTercihleriAcıklansın

Etiketler :