Londra'da metro istasyonunda silah sesleri! Metro panikle tahliye edildi!

Londra'da metro istasyonunda silah sesleri! Metro panikle tahliye edildi!
İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus metro istasyonunun silahlı polisler eşliğinde tahliye edildiği öğrenildi.GÖRGÜ TANIKLARI: PATLAMA SESİ DUYDUKLondra'daki metro seferlerinde, Oxford Circus durağının atlandığı belirtilirken,...

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus metro istasyonunun silahlı polisler eşliğinde tahliye edildiği öğrenildi.

GÖRGÜ TANIKLARI: PATLAMA SESİ DUYDUK

Londra'daki metro seferlerinde, Oxford Circus durağının atlandığı belirtilirken, tahliyenin sebebiyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Görgü tanıkları, insanların olay yerinden çığlıklar atarak ve koşarak uzaklaştığını, bölgede patlama sesleri duyduklarını ve dumanlar gördüklerini söyledi.

Bölgeden silah sesleri geldiğini belirten görgü tanıkları, olay yerinde bomba imha ekibinin beklediğini de belirtti.

LONDRA POLİSİNDEN AÇIKLAMA

Londra Emniyet Müdürlüğü Twitter'dan yaptığı açıklamada, Oxford Circus istasyonu yakınlarında silahların ateşlendiği üzerine yerel saatle 16.38'de aldığı ihbar sonrası olay yerine intikal ettiklerini açıkladı.

Londra Emniyeti son yaptığı açıklamada, "Silahla ateş açıldığına dair herhangi bir bulguya ya da bir şüphelinin izine rastlamadık. Ölü ya da yaralı yok" dedi.  Polis "terörle bağlantılı olabileceği düşünülerek" olaya müdahale ettiklerini söyledi. Ekipler olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor. Son olarak,  metro seferlerinin normale döndüğü bilgisi paylaşıldı.

[video width="180" height="320" mp4="http://halktv.com.tr/wp-content/uploads/2017/11/londra-metro2.mp4"][/video]

[video width="640" height="360" mp4="http://halktv.com.tr/wp-content/uploads/2017/11/londra-metro-tahliye.mp4"][/video]

Etiketler :