Londra'da bir araç kalabalığın arasında daldı; terör saldırısı zannedildi: 11 yaralı

Londra'da bir araç kalabalığın arasında daldı; terör saldırısı zannedildi: 11 yaralı
Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'da yine bir terör saldırısı şüphesi yine boş çıktı. Neredeyse her hafta bir olayın gerçekleştiği Londra'da bir araç kalabalığın içine daldı, paranoyaklaşan İngiliz halkı terör saldırısından...

Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'da yine bir terör saldırısı şüphesi yine boş çıktı. Neredeyse her hafta bir olayın gerçekleştiği Londra'da bir araç kalabalığın içine daldı, paranoyaklaşan İngiliz halkı terör saldırısından korktu. Ancak olayın trafik kazası olduğu 11 kişinin yaralandığı açıklandı.

Londra Doğa Tarihi Müzesi'nin yakınlarında bir araç kalabalığın arasına daldı. Olayda 11 kişi yaralandı. Olay İngiltere saatiyle 14.20'de gerçekleşti. Polis bir kişinin olay yerinde gözaltına alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada 11 kişinin bacak ve kafa bölgelerinden yaralandığı, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Bölgedeki insanlar herhangi bir tehlikeye karşı tahliye edilmişti.

LONDRA POLİSİ: "OLAYIN TERÖRLE BAĞLANTISI YOK"

Londra polisi, Ulusal Tarih Müzesi önünde bir aracın kalabalığın arasına dalıp 11 kişinin yaralanmasına neden olduğu olayla ilgili terör bağlantısının olmadığını, olayın trafik kazası olduğunu açıkladı.

Londra'da bir araç kalabalığın arasında daldı! Yaralılar var! Bir kişi kıskıvrak yakalandı...

Publié par HALK TV sur samedi 7 octobre 2017

İNGİLİZLER'DE BU KORKU NİYE?

Hemen hemen her hafta benzeri bir olayın gerçekleştiği Londra'da her olaya terör şüphesiyle yaklaşılıyor. Metroda çıkan yangından, yol kenarında patlayan trafoya kadar her olayın terörle bağdaştırılmasında, hiç şüphesiz Paris, Barselona ve İstanbul, Ankara saldırılarının yaşanmasını payı büyük. Fakat her türlü istihbarat ve güvenlik tedbirini alan ülkelerin başında gelen İngilizlerin ruh halinin ne kadar bozuk olduğu da her olayı terör saldırısına bağlamalarından anlaşılıyor.

Etiketler :