Liverpool, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor’a rekor teklife hazırlanıyor

Liverpool, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor’a rekor teklife hazırlanıyor
Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür için Liverpool rekor bir bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanıyor

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür için Liverpool rekor bir bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre Jürgen Klopp'un kadroda görmek istediği 19 yaşındaki oyuncu için Liverpool, Trabzonspor'a 30 milyon Euro teklif edecek.

İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre Liverpool, Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür’ü renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Kasık sakatlığı nedeniyle zor günler geçiren ve takımdan ayrılması beklenen Adam Lallana’nın yerine uzun vadeli bir hamle olarak transfer edilmek istenen 19 yaşındaki yıldız oyuncuya 28 milyon Sterlin yani yaklaşık 30 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği haberde yer aldı.

Lallana ile Southampton ve Damien Comolli aracılığıyla Fenerbahçe’nin ilgilendiği ifade edilirken haberde Abdülkadir Ömür için “Türkiye’nin en iyi genç oyuncusu” ifadesi kullanıldı ve Jürgen Klopp’un Abdülkadir’i bu transfer döneminde kadrosuna dahil etmek istediği ancak Trabzonspor’un sezon bitmeden Abdülkadir’i göndermek istemediği de belirtildi.

İki kanatta da görev yapabilen 19 yaşındaki futbolcu bu sezon 17 resmi maçta forma giyerken 2 gol ve 3 asiste imza attı ve Trabzonspor’un yükselişinde önemli bir pay sahibi oldu.

Etiketler :