Lionel Messi'den Arda Turan'a veda mesajı

Lionel Messi'den Arda Turan'a veda mesajı
Dünyaca yıldızı futbolcu Lionel Messi, Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan ile birlikte eski takım arkadaşları için veda mesajı yolladı.Barcelona'nın dünya yıldızı futbolcusu Lionel Messi, takımdan ayrılan...

Dünyaca yıldızı futbolcu Lionel Messi, Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan ile birlikte eski takım arkadaşları için veda mesajı yolladı.

Barcelona'nın dünya yıldızı futbolcusu Lionel Messi, takımdan ayrılan arkadaşları için bir veda mesajı yayınladı. Arjantinli yıldız Arda Turan için, "Kariyerindeki bir sonraki basamak olan ülkende sana başarılar diliyorum. Eminim ki çok iyi olacaksın" ifadelerini kullandı.

RAFİNHA ALCANTRA VE JAVİER MASCHERANO'YA DA MESAJ

Messi, "Rafinha, sana İtalya'da başarılar diliyorum. Her zaman gözümüz üzerinde olacak. Javier Mascherano, "Birlikte o kadar maçlar oynadık ve zaman geçirdik ki, kelimeler kifayetsiz kalır. Seni özleyeceğimi biliyorsun. Sensiz soyunma odasında bulunmak biraz tuhaf olacak; ama nasıl olsa milli takımda buluşacağız. Seni kucaklıyorum ve iyi dileklerimi gönderiyorum" dedi.

Arda, mucha suerte en esta nueva etapa en tu país, estoy seguro que te irá genial. Rafinha, te deseo muchos éxitos en...

Publié par Leo Messi sur mercredi 24 Janvier 2018

Etiketler :