Liberallerin Tuğçe Kazaz şoku

Liberallerin Tuğçe Kazaz şoku
Geçtiğimiz haftalarda Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu “Uyan Türkiyem” programına katılan eski manken Tuğçe Kazaz, AKP'den soğudum açıklamasını yapmıştı. Bu açıklama sosyal medya da gündem oldu.

Erdoğan ve iktidara verdiği destekle tanınan Tuğçe Kazaz, 2019’da yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili iktidara yüklendi.

“Ben de artık Ak Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” diyen Tuğçe Kazaz, " Bir değişiklik yok. Ben Ak Parti’yi destekleyen biri olarak söylüyorum bunu. Ben de artık Ak Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı. Çünkü FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu.” dedi.

Bu açıklamalardan kısa süre sonra Twitter'da gündem olan Tuğçe Kazaz hakkında Liberal Demokrat Parti'nin resmi twitter hesabından herkesi güldüren bir paylaşım geldi. Tuğçe Kazaz'ın fotoğrafı ile birlikte "Tuğçe Kazaz AKP'den soğumuş. Bir rivayete göre liberalim demiş. Biz şok." notuyla yapılan paylaşımı gündeme oturdu.

İşte o paylaşımlar...

Etiketler :