Kurtlar Vadisi ekranlara mı dönüyor?

Kurtlar Vadisi ekranlara mı dönüyor?
Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, Necati Şaşmaz'a sordu...

Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.

Konuyla ilgili Pana Film'in yöneticisi ve dizinin başrol oyuncusu Necati Şamaz'la görüştüğünü belirten Doğan, Şaşmaz'ın "Bu zorluğu göğüsleyebilecek bir kanal olursa gerçekleşecek” yanıtını verdiğini belirtti.

İşte Mustafa Doğan'ın yazısının ilgili kısmı...

TRT'den Köroğlu dizisi!

Mustafa Doğan, yazısında ayrıca TRT'nin "Köroğlu" adında yeni bir dizi hazırlığında olduğunu ve şarkıcı Uğur Işılak'ın ilk kez bu diziyle oyuncu olarak karşımıza çıkacağını açıkladı. Doğan'ın aktardığı bilgiye göre; Işılak, dizide iki bölüm yer alacak ve aynı zamanda "Köroğlu"nun müziklerini de yapacak.

İşte, Doğan'ın o yazısı:

Son dönemde bu soruyla sık sık karşılaşınca Pana Film’e sordum dizinin akıbetini.

“Sn. Necati Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi Vatan filmimizin fragman galasında da söylediği gibi, bu zorluğu göğüsleyebilecek bir kanal olursa gerçekleşecek” yanıtını aldım. Tercümesi, Kurtlar Vadisi’ni hiçbir kanal almak istemiyor! Tek sıkıntı yüksek maliyeti, kendi günü (perşembe) ve kendi saatinde yayınlanması şartı değil.

Şirketin adı ‘Kurtlar Vadisi Darbe’ ismi nedeniyle FETÖ soruşturmasına karışınca, aklanmalarına rağmen dizi gözden düştü. Ateşten gömleği kimse giymek istemiyor.

Diziyi internette yayınlama fikirleri olup olmadığını da sormuştum, süresini kısaltıp sponsorluklarla yollarına devam edebilirler diye, ama cevap vermediklerine göre öyle bir planları yok.

‘İSİMSİZLER’, VADİNİN TAHTINA ADAY...

Bu arada köprünün altından çok su aktı. Necati Şaşmaz’ın abisi Raci Şaşmaz’ın imzasını taşıyan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ epey yol aldı.

Pazartesi günü ikinci sezonuna merhaba diyen ‘İsimsizler’ de topa girdi. Hikâye Virankaya’dan “kurtlar vadisine”, yani İstanbul’a taşınmış. Bu kez mücadele ettikleri örgüt FETÖ. Resmen ‘Kurtlar Vadisi FETÖ’ olmuş dizi. ‘Kurtlar Vadisi’ kafası, betona adam gömme sahnesiyle kendini açıkça belli etti.

İlk bölümde öldürülen adam sayısı da vadiye rahmet okuttu!

Kudret rolündeki Kürşat Alnıaçık gibi vadiden tanıdık bir yüzün kadroda yer almasıysa işin sağlaması.

Ekibe yeni katılan Hande Soral, Atsız Karaduman, Mert Öcal ve Berkan Şal’dan rolünde sırıtan kimseyi görmedim.

“Her işin ardında bir karanlık güç vardır”, “Bu millet vakti geldiğinde isimsiz bir ordu olur” gibi aforizmalar da unutulmamış.

Aksiyon-çatışma sahneleri vadiden daha iyi üstelik.

Özetle... Bu türün sevenlerini ziyadesiyle tatmin edecek bir iş çıkmış ortaya.

Bu arada Handan ölmedi. Ölen sekreterdi. Dizilerimiz henüz o seviyeye gelmedi!

Etiketler :